Η ηλεκτρική καρέκλα για Κωστένογλου...

23:40 6/10/2011 - Πηγή: 24wro
Διπλά χαμένη κινδυνεύει να βγει η ΑΕΚ από το άκομψο επικοινωνιακό... παιχνίδι που έκανε στο θέμα του προπονητή. Ο σκύλος, δηλαδή, το βλέπει κι αλλιώς το όλο ζήτημα.

Κατ’ αρχήν, ο τρόπος με τον οποίο «φαγώθηκε» ο Χιμένεθ ήταν ερασιτεχνικός. Καρφώθηκαν, δηλαδή, όσοι ήθελαν να τον ξαποστείλουν μια ώρα νωρίτερα για να καλύψουν τις δικές τους ευθύνες. Και ο Ισπανός δεν τσίμπησε. Μέχρι και λεφτά χάρισε στην ΑΕΚ.
Με συνέπεια, τόσο ο κόσμος, όσο κι αρκετοί παίκτες να εξακολουθούν να τον βλέπουν με μεγάλη συμπάθεια. Μην ξεχνάμε ότι ο Μανωλάς αφιέρωσε το γκολ του με τον Πανιώνιο με πολύ εκδηλωτικό τρόπο και το έκανε ως ψήφο εμπιστοσύνης.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, κινήθηκε άγαρμπα με τον Χιμένεθ κι έχει ήδη χάσει στις εντυπώσεις. Τώρα, όμως, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα και με τον Κωστένογλου, δίχως να φταίει σε κάτι ο προπονητής. Οι αεκτζήδες, δηλαδή, δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα από το παρελθόν με τον Κωστένογλου, τον θεωρούν κομμάτι της ομάδας, αλλά μπαίνει κατευθείαν στα δύσκολα.

Κι αν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν πάει κάτι καλά, τότε κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Μήπως, δηλαδή, οι βεβιασμένες κινήσεις της διοίκησης να διώξει τον Χιμένεθ «κάψουν» γρήγορα και το νέο προπονητή με ένα, δυο στραβά αποτελέσματα; Η κατάσταση μοιάζει κάπως με ηλεκτρική καρέκλα με το όλο κλίμα που υπάρχει.

Μπορεί όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι ο Κωστένογλου να είναι σαφώς πιο πολύ στα μέτρα της σημερινής «φτωχής» ΠΑΕ ΑΕΚ, όμως υπάρχουν κι άλλοι συντελεστές που παίζουν τον δικό τους ρόλο. Ο κόσμος, οι παίκτες, αλλά και ο Τύπος… Και γενικά τις τελευταίες κινήσεις της ΠΑΕ υπάρχουν πολλοί που τις βλέπουν με μισό μάτι. Και το ερώτημα είναι ένα: Διδάχθηκε καθόλου η διοίκηση από τις επικοινωνιακές γκάφες της;
Keywords
Τυχαία Θέματα