Η ετοιμότητα της κ. Μέρντοχ

14:08 20/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η απροσδόκητη ηρωίδα της πιο «ταπεινωτικής ημέρας» στη ζωή του Ρούπερτ Μέρντοχ αποδείχτηκε η ...42χρονη σύζυγός του, Γουέντι Ντενγκ, η οποία σε άκρα ετοιμότητα επενέβη και εμπόδισε το πιάτο με τον αφρό να φτάσει στο πρόσωπο του μεγιστάνα.
Το βίντεο με τον άνδρα να επιτίθεται στον Μέρντοχ, την ώρα που κατέθετε ενώπιον της επιτροπής του βρετανικού κοινοβουλίου, που διερευνά την υπόθεση των υποκλοπών της News of the World, έκανε το γύρο του κόσμου.
Σήμερα, η Ντενγκ είναι το πρόσωπο που κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και η αυτοθυσία που επέδειξε για να διαφυλάξει όση αξιοπρέπεια είχε απομείνει στο σύζυγό της.
Η Γουέντι Ντενγκ έχει τη φήμη της πιστής και φιλόδοξης συζύγου, χαρακτηριστικά που της εξασφάλισαν την ισχυρότερη θέση ανάμεσα στους κληρονόμους της δυναστείας Μέρντοχ.
Η Ντενγκ, Αμερικανίδα κινεζικής καταγωγής, είναι πρώην βολεϊμπολίστρια.
Αν και δεν κατέχει καμία επίσημη θέση στη News Corp, η Γουέντι Ντενγκ βρίσκεται συνεχώς παρούσα στο πλευρό του συζύγου της και συμμετέχει ενεργά στη διαχείριση των υποθέσεών του.
Η κατά 38 χρόνια μικρότερη από τον σύζυγό της Γουέντι, συνάντησε τον Ρούπερτ όταν εργαζόταν σε ένα από τα τηλεοπτικά δίκτυα της αυτοκρατορίας του, στο Star TV, στο Χονγκ Κονγκ. Οι παλιοί της συνάδελφοι την περιγράφουν ως ικανή στις δημόσιες σχέσεις και εξαιρετικά φιλόδοξη.
Το 1999 τελείται ο γάμος τους στο καινούργιο γιοτ του Μέρντοχ, ο τρίτος γάμος για τον μεγιστάνα, ο οποίος χώρισε τη δεύτερη γυναίκα του για χάρη της Γουέντι.
Στη χθεσινή ακρόαση στο βρετανικό κοινοβούλιο, η Γουέντι καθόταν ακριβώς πίσω από τον Μέρντοκ και τον άγγιζε συνεχώς στον ώμο σε ένδειξη συμπαράστασης.
Ντυμένη με ένα ροζ σακάκι, δεν δίστασε λεπτό και σήμερα ο Τύπος την επαινεί για την ταχύτητα της αντίδρασής της.

Ο βουλευτής Τομ Ουότσον, ο οποίος πρωτοστάτησε στην αποκάλυψη του σκανδάλου των τηλεφωνικών υποκλοπών από την εφημερίδα News of the World, έκλεισε την χθεσινή ακρόαση με την εξής δήλωση: «κ. Μέρντοχ η σύζυγός σας έχει καλό αριστερό κροσέ».

newsbomb.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα