Η… ένοχη εξαφάνιση του Ρήγα

20:32 12/5/2012 - Πηγή: 24wro
Βράζουν στον Παναθηναϊκό με το ηγετικό δίδυμο της Euroleague (Ρήγα – Μπερτομέου) και στρέφουν το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά στην κατάκτηση του νταμπλ...
Μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον τελικό της Ευρωλίγκας, οι άνθρωποι του “τριφυλλιού”.... βράζουν με τον Κώστα Ρήγα και δεν το κρύβουν. Τα όσα έλαβαν χώρα στον ημιτελικό της Παρασκευής τα είδε ολόκληρη η Ευρώπη. Η προκλητική διαιτησία των
Γιούγκερμπραντ, Μαρτίν και Ράντοβιτς... εξόργισε άπαντες στον Παναθηναϊκό, αφού οι τρεις διαιτητές (με τους δύο πρώτους να αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο) πέρασαν από “χειρουργείο” την ομάδα του “τριφυλλιού”, στερώντας της το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Εξαφανισμένοι Ρήγας, Μπερτομέου
Οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας εξέφρασαν ξεκάθαρα τα παράπονά τους για την διαιτησία, θέλοντας όμως να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Το θέμα, όμως, είναι πως όσα έγιναν την Παρασκευή το απόγευμα στο “Sinan Erdem” τα είδε όλος ο κόσμος. Κυριολεκτικά. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ντούσαν Ίβκοβιτς και του Ιμπράιμ Κουτλουάι, δύο ανθρώπων οι οποίοι ξέρουν όσο λίγοι το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ και μιλούσαν ξεκάθαρα για... κλοπή. Ακόμα και το γεγονός πως από την ώρα που έληξε ο πρώτος ημιτελικός ο Κώστας Ρήγας και ο Τζόρντι Μπερτομέου έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης, συνιστά σημάδια... ενοχής.
Βλέπει... πρωτάθλημα
Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και οι “πράσινοι” είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά. Μετά τον αυριανό αγώνα με την Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Αθήνα και έχει μπροστά του την πρόκληση της τελευταίας κούπας της χρονιάς. Του τελευταίου τίτλοι. Οι τελικοί της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό ξεκινούν την Κυριακή και οι πρωταθλητές οφείλουν να είναι πανέτοιμοι. Και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Έτσι ώστε να κάνουν το break που χρειάζονται για να πάρουν στα χέρια τους το πλεονέκτημα της έδρας και τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του 10ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα