Η Έλενα Παπαβασιλείου δεν είναι πια μόνη

15:26 24/8/2011 - Πηγή: 24wro
Η γυναίκα που ανάγκασε τους άντρες...
να ξυπνάνε από τις 7 για να την παρακολουθήσουν "Πάνω στην ώρα" δεν κυκλοφορεί πια ελεύθερη. Όσοι έχασαν την Έλενα, τουλάχιστον θα ξαναβρούν τον ύπνο τους. (vid)Η Έλενα Παπαβασιλείου πάτησε single τα ιερά χώματα της Μυκόνου, αλλά θα φύγει δεσμευμένη. Ο "πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο", ή αλλιώς το φλερτ
της Έλενας είναι ο επιχειρηματίας Αλιόσα Γκρίσιν, γιος του Βασίλη, στον οποίον ανήκει η εταιρία Alpha Grisin (εισηγμένη και στο Χρηματιστήριο).
Ο Αλιόσα, περιζήτητος εργένης και εκείνος, δήλωνε φαν της εκπομπής και της ίδιας της Έλενας, ενώ αυτοί που ξέρουν λένε ότι η έντονη προσωπικότητά του και το εντατικό του φλερτ κατάφεραν τελικά την πιο σέξι παρουσιάστρια της ελληνικής TV.
Εν τω μεταξύ, η Έλενα μπορεί να βρήκε τον έρωτα, αλλά το επαγγελματικό της μέλλον παραμένει ακόμη νεφελώδες. Το επικρατέστερο σενάριο, πάντως, είναι να την δούμε και φέτος "Πάνω στην ώρα", ενώ έντονες είναι οι φήμες ότι η Έλενα θα αντικαταστήσει την Κατερίνα Καραβάτου στο μεσημεριανό του Alpha μέχρι η τελευταία να γεννήσει.
Και τα παραπάνω σενάρια να πέσουν στο κενό, η Έλενα αποκλείεται να δυσκολευτεί να βρει τηλεοπτική στέγη. Οι λόγοι προφανείς και παρακάτω:
Keywords
Τυχαία Θέματα