Η εκδίκηση του πλανητάρχη στον Τράμπ

18:45 1/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η εκδίκηση του πλανητάρχη κατακεράυνωσε  τον δισεκατμμυριούχο Ντόναλτν Τράμπ...
Ο Μπάρακ Ομπάμα επέλεξε να χλευάσει τις φιλοδοξίες του Τράμπ να τεθεί επικεφαλής των Ρεμπουπλικανών, σε ομιλία του.  

Μετά από επιθέσεις εβδομάδων που δέχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος θέλει να είναι υποψήφιος με τους Ρεπουμπλικάνους στις επόμενες προεδρικές εκλογές, ο Μπαράκ Ομπάμα κατακεραύνωσε τον δισεκατομμυριούχο το βράδυ του Σαββάτου (30/05) σε ενημέρωση που έλαβε χώρα στο Λευκό Οίκο.
Στην εκδήλωση, όπου βρισκόταν και ο Ντόναλντ Τραμπ και μάλιστα έδειχνε να αισθάνεται πολύ άβολα, ο Μπαράκ Ομπάμα χρησιμοποίησε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του για να κοροϊδέψει τις προεδρικές του φιλοδοξίες, συγκρίνοντάς τες με τις αποφάσεις του για το σόου "Celebrity Apprentice".
Μάλιστα, παρουσίασε και μια φωτογραφία του πώς θα έμοιαζε ο Λευκός Οίκος με πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ. Το κτίριο ήταν σαν καζίνο, όπου υπήρχαν κοπέλες με μπικίνι, και το όνομα του Λευκού Οίκου υπήρχε σε επιγραφή με ροζ γράμματα.

"Τώρα ο κύριος Τραμπ μπορεί να στρέψει την προσοχή του σε άλλα σοβαρά θέματα όπως το αν ήταν ψέμματα η προσελήνωση και το τι πραγματικά συνέβη στο Ρόσγουελ", σημείωσε, περνώντας στην αντεπίθεση μετά την αμφισβήτηση εκ μέρους του Ντόναλντ Τραμπ ότι γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Σημείωσε επίσης ότι δεν ασχολείται με ανοησίες, αναφερόμενος σε όλους όσοι συνεχίζουν να αμφισβητούν ότι γεννήθηκε σε αμερικανικό έδαφος.
Επισήμανε μάλιστα ότι η κίνησή του να δώσει στη δημοσιότητα οφείλεται στην ανάγκη να τερματιστεί ο αποπροσανατολισμός, τον οποίο επιχειρούν ορισμένοι ανακινώντας ένα θέμα που δεν υπάρχει και να επικεντρωθεί ο πολιτικός κόσμος στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα