Η Αθηνά γελάει με τις φήμες

06:52 15/9/2012 - Πηγή: 24wro

Το κορμί, που τελικά δεν χάσαμε, μίλησε άλλη μια φορά για την προσωπική της ζωή και τις ...

φήμες που την ήθελαν να είναι «στα μαχαίρια» με τη Μαρία Σολωμού.

«Όταν κυκλοφόρησε αυτό το πράγμα στο twitter, το διαβάζαμε μαζί με τη Μαρία και γελούσαμε. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που γράφονται για τις “κακές σχέσεις” μας. Δεν καταλαβαίνω πώς δημιουργούνται αυτά τα ανύπαρκτα θέματα» σχολίασε σχετικά με τη Μαρία Σολωμού η Αθηνά Οικονομάκου.

«Έγραφαν
μάλιστα ότι “ο Νίκος (Μουτσινάς) προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες μεταξύ μας” κ.λπ.. Τι να πω; Είναι αστείο».

Δεν μιλάει ποτέ για τα προσωπικά της, αλλά…

«Δεν απαντώ ποτέ στο αν είμαι ερωτευμένη. Είμαι μια χαρά. Και ο καθένας ας το πάρει όπως νομίζει. Όμως, στο παρελθόν, έχω περάσει και διαστήματα που ήμουν μόνη μου και αισθανόμουν μια χαρά! Εξαρτάται τι φάση περνάς και αν είναι επιλογή σου το να είσαι μόνη. Πιο καλά ψυχολογικά, πάντως, είμαι όταν νιώθω ερωτευμένη και όταν αισθάνομαι καλά ή ζω όμορφες στιγμές με τον σύντροφό μου», ενώ, όταν ερωτήθηκε για τη σχέση της με τον Ησαΐα Ματιάμπα, ξεκαθάρισε: «Αν αρχίσω να μιλάω για αυτά τα θέματα, θα χάσω πολύ χρόνο από τη δουλειά μου, αλλά και από τον προσωπικό μου χρόνο».

Και συνεχίζει να μη μιλάει για τα προσωπικά της, αλλά μας εξηγεί πώς ξεπερνά τους χωρισμούς:

«Έχω περάσει και πολύ δύσκολα -με κλάματα και στενοχώριες-, αλλά και πολύ πιο ανώδυνα. Γενικά, όμως, δεν είναι μία ευχάριστη περίοδος για μένα, εκτός κι αν είναι δική μου η απόφαση και είμαι απόλυτα σίγουρη για αυτό που θέλω. Μου είναι δύσκολο να πω εγώ στον άλλο ότι “χωρίζουμε”, σε βαθμό που, πολλές φορές, επιδιώκω να το πει ο άλλος πρώτος. Μια φορά, όταν είχα χωρίσει από κάποια σχέση, ήταν μία περίοδος που έχασα γύρω στα 8 με 10 κιλά. Διότι το πρόβλημά μου είναι ότι, όταν στενοχωριέμαι, δεν τρώω. Ακόμη και μία ταινία να δω με την οποία θα κλάψω ή θα στενοχωρηθώ, μου κόβεται αμέσως η όρεξη. Θυμάμαι μάλιστα ότι, σε εκείνο τον χωρισμό μου, είχε κλείσει τόσο πολύ το στομάχι μου, που είχα πρόβλημα, δυσκολευόμουν, έτρωγα με το ζόρι».

Down Town Κύπρου
Keywords
Τυχαία Θέματα