Η ανάσταση του Λαζάρου άργησε μια… μέρα

22:02 8/4/2012 - Πηγή: 24wro
Μπορεί η ανάσταση του Λαζάρου να ήταν το Σάββατο...
όμως εκείνη του Χριστοδουλόπουλου ήρθε με μια μέρα… καθυστέρηση, αφού ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σκόραρε το πρώτο του φετινό γκολ κόντρα στον Πανιώνιο και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη στον Παναθηναϊκό με 2-0. Ο Πετρόπουλος τα άλλα δύο γκολ στο τέλος.

Διοργάνωση: Super
League
Αγωνιστική: 28η
Αγώνας: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Η εικόνα της αναμέτρησης:
Στο πλέον αδιάφορο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ με στόχο να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα τους και να παρουσιάσουν ένα όμορφο θέαμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3’ απείλησαν την εστία του Καπίνο, όμως ο νεαρός πορτίερο έσωσε με τα πόδια το σουτ του Μενδρινού μέσα από την περιοχή.
Μάλιστα οι «κυανέρυθροι» έφτασαν κοντά στο γκολ και τρία λεπτά αργότερα όταν ο Σιόβας μπήκε επικίνδυνα μέσα στην περιοχή όμως ο Καντέ κατάφερε τελευταία στιγμή να διώξει τον κίνδυνο και να παραμείνει το 0-0. Κάπου εκεί το «τριφύλλι» ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να αναλάβει την κυριαρχία και στο 11’ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όμως ο Κατσουράνης σημάδεψε το δοκάρι του Σιδηράκη.
Το παιχνίδι στην συνέχεια άνοιξε με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ ο Πανιώνιος να φτάνει κοντά σε αυτό σε δύο περιπτώσεις αλλά δίχως να καταφέρει κάτι το αξιοσημείωτο. Στο 31’ ο Χριστοδουλόπουλος… «κατάφερε» να αστοχήσει από κοντά, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη ο Ζεοσουάλδο Φερέιρα έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, περνώντας στο ματς τους Πετρόπουλο και Ρούντολφ και η λύση βρέθηκε μέσω… Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, μία μέρα μετά την ονομαστική του εορτή, βρήκε δίχτυα (για πρώτη φορά φέτος) έπειτα από αναστάτωση στην άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας και έκανε το 1-0.
Στο 58’ ήταν η σειρά του Ρούντολφ να βρεθεί κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του θα φύγει λίγο έξω, ενώ στο 72’ ο Πανιώνιος θα σκοράρει αλλά το γκολ θα ακυρωθεί λανθασμένα ως οφ σάιτ στον Κούτσι. Ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά αργότερα … κατάφερε να αστοχήσει από πλεονεκτική θέση και αυτό το τιμώρησε ο Πετρόπουλος. Ο Έλληνας επιθετικός των «πρασίνων» στο 84’ και στι 88’ εκμεταλλεύτηκε τις πάσες του Καραγκούνης και με δυνατά σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Συνθέσεις:
paoΠαναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνος, Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Μαρίνος (46' Πετρόπουλος), Κατσουράνης, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος (64' Καραγκούνης), Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον (46' Ρούντολφ).
panioniosΠανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρος, Σιόβας, Πιέρ, Μενδρινός, Όμο (78' Πετκάκης), Σάμαρης, Ντιμπαλά, Κούρντι, Σκέμπρι (81' Μιλοβάνοβιτς), Αντούνιες (67' Κούτσι).
Σκόρερ: 47' Χριστοδουλόπουλος, 84', 88' Πετρόπουλος
Κίτρινες: 68' Βύντρα, 82' Κατσουράνης, 83' Σιμάο - 64' Σάμαρης, 81' Κούρντι
Κόκκινες: -
Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος (Χίου)

sportactio
Keywords
Τυχαία Θέματα