Η άγνωστη πρώτη σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη!

13:08 10/4/2012 - Πηγή: 24wro
H Eυγενία δεν είναι η πρώτη σύζυγος του Άδωνι, αφού είχε προηγηθεί η Μαρία που μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά!...

Οι πιο πολλοί γνωρίζουν τοι ο Άδωνις είναι ο δεύτερος σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου. Ωστόσο και η Ευγενία είναι η δεύτερη σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη!
Μετην πρώην σύζυγό του Μαρία Φρονιμίδη, μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά. Ηταν ο παιδικός του έρωτας,που κράτησε περίπου δέκα χρόνια με χωρισμούς λίγων μηνών μέχρι το πανεπιστήμιο.Εκεί οι δρόμοι τους χώρισαν, καθώς η Μαρία Φρονιμίδου πήγε στη Γερμανία για νασπουδάσει οικονομικά. Οταν επέστρεψε όμως συνέχισαν να είναι μαζί μέχρι τα 27τους που αποφάσισαν να παντρευτούν.
Ο γάμος τους δεν θα κρατήσει πολύ και θαχωρίσουν συναινετικά τρία χρόνια αργότερα, γεγονός όμως που δεν επηρέασε τησχέση τους, αφού ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ ακόμη και σήμερα διατηρεί πολύ καλέςσχέσεις τόσο με την ίδια όσο και την οικογένειά της. Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του γνώρισε την Ευγενία Μανωλίδου η οποία είχε πάει στον γραφείο τυο Άδωνι μαζί με τον π΄ρωην σύζυγο της για να προωθήσει το cd της!
Ο ίδιος ο Άδωνις σε μια παλαιότερη συνέντευξη του, μίλησε -από τις σπάνιες φορές- για την π΄ρωτη του σύζυγο:
«Η Μαρία δούλευε μαζί μου και πριν παντρευτούμε. Όταν χωρίσαμε της είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να βρει αλλού δουλειά εκτός κι αν εκείνη δεν θέλει να συνεχίσει μαζί μου. Και έτσι συνέχισε να ‘ναι μαζί μου. Η Μαρία και η Ευγενία έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Υπάρχουν CD της Ευγενίας που τα έχει επιμεληθεί εξολοκλήρου η Μαρία»
Στην πρώτη φωτό βλέπετε τον Άδωνι με τον αδερφό του Λεωνίδα και την αγαπημένη του θεία που τους μεγάλωσε, ενώ στη δεύτερη είναι η πρώτη σύζυγος του Άδωνι Μαρία
Keywords
Αναζητήσεις
adonis georgiadis maria fronimidou, manolidoy adwni syzigos bio
Τυχαία Θέματα