Η Άγκυρα εισβάλλει στην ελληνική Βουλή

09:58 14/5/2012 - Πηγή: 24wro
Την ώρα που οι εκπρόσωποι της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη...
συμμετείχαν ως υποψήφιοι στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου, δηλώνοντας απερίφραστα ότι θα αγωνιστούν «για τα δικαιώματα των Τούρκων» της περιοχής, Μη Κυβερνητική Οργάνωση των αυτοαποκαλούμενων «Τούρκων της Δυτικής Θράκης», όπως αναφέρει το περιοδικό «Επίκαιρα», κατηγορούσε διεθνώς την Ελλάδα για «ρατσιστικά
εγκλήματα μίσους» εναντίον τους.

Η Άγκυρα, όπως σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων τριάντα χρόνων, έτσι και σε αυτή φρόντισε να κάνει επίδειξη ισχύος και συσπείρωσης των μουσουλμάνων γύρω από τους ομόθρησκούς τους υποψηφίους στη Θράκη, επιχειρώντας απροκάλυπτα παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας. Ένας από τους βασικούς συμμάχους της Τουρκίας στην προσπάθεια αυτή ήταν και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΕΟΤΔΘ).

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης είναι μια ΜΚΟ, οργάνωση – «ομπρέλα» είκοσι εννιά συλλόγων Τούρκων της «Δυτικής Θράκης» με έδρα τη Γερμανία.

Από το 1988 που ιδρύθηκε, ανέλαβε την εκπροσώπηση των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης» στην Ευρώπη, ενώ το Νοέμβριο του 2011 κατάφερε αναγνωριστεί από τα Ηνωμένα Έθνη ως «τουρκική Μη Κυβερνητική Οργάνωση».

Το λογότυπό της είναι σε αποχρώσεις πράσινου, μαύρου και άσπρου, όπως ακριβώς και η σημαία που χρησιμοποιούν πολλοί μειονοτικοί ως το έμβλημα της «Ανεξάρτητης Θράκης», την οποία τα τελευταία χρόνια δεν οραματίζονται απλώς, αλλά «δουλεύουν» μεθοδικά να δημιουργήσουν!

Για το σκοπό αυτό η τουρκική οργάνωση φρόντισε πριν από δύο χρόνια να δημιουργήσει γραφεία στις Βρυξέλλες και, μάλιστα, σε απόσταση λίγων μέτρων από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αντίστοιχα παραρτήματα λειτουργούν και στα μεγάλα κέντρα των Ηνωμένων Εθνών και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, τη Γενεύη και τη Βιέννη.

Με τον τρόπο αυτό, οι «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης» κατάφεραν όχι μόνο να παρακάμψουν εντελώς τις ελληνικές Αρχές και να διασύρουν τη χώρα μας διεθνώς, αλλά και να μεταφέρουν τα «μειονοτικά τους προβλήματα», όπως τα ονομάζουν, σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο»

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η ΕΟΤΔΘ, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, που είναι διαθέσιμη στην τουρκική, την ελληνική, τη γερμανική και την αγγλική γλώσσα, έδινε οδηγίες στην «τουρκική μειονότητα» της «Δυτικής Θράκης» για το πώς έπρεπε να ψηφίσει στις ελληνικές εκλογές της 6ης Μαΐου, ώστε να μπουν «οι εκπρόσωποί της» στη Βουλή, ανεβάζοντας και σχετικές αφίσες, με κεντρικό πάντα σύνθημα «Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο».

Εκπροσωπώντας τη «Συμβουλευτική Επιτροπή Μειονότητας Τούρκων Δυτικής Θράκης», η ΕΟΤΔΘ στις προεκλογικές ανακοινώσεις της δεν έκρυψε την «αγανάκτησή» της και για το γεγονός ότι με τον ισχύοντα «αντιδημοκρατικό» εκλογικό νόμο δεν μπορούν οι Τούρκοι υποψήφιοι να μπουν στην ελληνική Βουλή ως «ανεξάρτητοι βουλευτές»!

Αυτός, εξάλλου, είναι και ο διακαής πόθος της Άγκυρας, η είσοδος, δ
Keywords
Τυχαία Θέματα