Η αυστηρή δίαιτα της Βικτόρια Μπέκαμ

23:40 17/8/2011 - Πηγή: 24wro
Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, η... Βικτόρια Μπέκαμ έχει ήδη μπει σε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής προκειμένου να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η 37χρονη σχεδιάστρια μόδας, που έφερε στον κόσμο την πρώτη της κόρη, Χάρπερ Σέβεν Μπέκαμ, στις 10 Ιουλίου του 2011, πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μόνο εννιάμισι κιλά, τα οποία όμως είναι αποφασισμένη να χάσει μέχρι την εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, που ξεκινάει στις 8 Σεπτεμβρίου.

Έτσι, σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, μέχρι τότε αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και μένει κλεισμένη
στην πολυτελή έπαυλη που νοικιάζει η οικογένεια στο Μαλιμπού, όπου ακολουθεί ένα ήπιο –προς το παρόν- πρόγραμμα γυμναστικής και τη νέα δίαιτα «Five Hands»: Όπως μαρτυρά και το όνομά της, η δίαιτα αποτελείται από πέντε γεύματα ημερησίως, καθένα από τα οποία έχει το μέγεθος μόνο μιας παλάμης.

Καπνιστός σολομός, γαρίδες με τσίλι, τόνος και αυγά είναι μερικές από τις πρωτεϊνούχες τροφές που επιλέγει, χωρίς ποτέ η μερίδα της να ξεπερνά το συγκεκριμένο μέγεθος. Λαχανικά, κάποιοι ξηροί καρποί και τα διάσημα για την αντιοξειδωτική τους δράση goji berries (ένα είδος μούρων) συμπληρώνουν τα γεύματά της.

Όσο για το πρόγραμμα γυμναστικής της, προς το παρόν περιλαμβάνει μόνο ήπιες ασκήσεις και 10 λεπτά pilates την ημέρα, αφού οι γιατροί δεν της επιτρέπουν ακόμα να κάνει πιο δυνατή προπόνηση. Ωστόσο, τις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να μπει και πάλι σε σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής, με τη βοήθεια της διάσημης γυμνάστριας Τρέισι Άντερσον (η επί σειρά ετών personal trainer της Μαντόνα).
Keywords
Αναζητήσεις
mia aftiri dieta, αφστιρη διαιτα
Τυχαία Θέματα