Γουίμπλετον: Βασιζόμαστε και στις γυναίκες

21:20 20/6/2011 - Πηγή: 24wro
Μπορεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να επικεντρώνεται …
στο αντρικό ταμπλό, όμως και οι γυναίκες μπορούν να αποδειχθούν γερά στηρίγματα! Τουλάχιστον τώρα, στην αρχή του Γουίμπλετον!


Το πρώτο στήριγμά μας, ακούει στο όνομα Κάια Κανέπι. Αντιμετωπίζοντας την Σάρα Εράνι, λογικά η Κανέπι δεν θα έχει πρόβλημα και εύκολα ή δύσκολα περιμένω να βρίσκεται και στην επόμενη φάση. Το 1,61 που δίνει ενδεχόμενη νίκη της, δεν μπορώ να μη το ακολουθήσω!

Ίδια απόδοση και η επικράτηση της Σκιαβόνε. Βέβαια, η Ιταλίδα αντιμετωπίζει την Γέλενα Ντόκιτς που μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι,
αλλά βασιζόμενοι στο παιχνίδι, τη φόρμα και γενικώς την κατάσταση της Ιταλίδας, θα στηριχθούμε στην πρόκρισή της (στο 1,61).

Στις δύο αυτές επιλογές, προσθέτουμε και το μικρό -πλην τίμιο- 1,22 της επικράτησης της Αζαρένκα κόντρα στην «άσημη» Ριμπαρίκοβα και έτσι έχουμε συνολική απόδοση 3,18!


*Στα ειδικά στοιχήματα, καλές είναι οι επιλογές που μας προσφέρουν «καθαρές» νίκες των Χαντούκοβα και Γιάνκοβιτς. Το 2-0 της πρώτης επί της Βιτάλια Ντιατσένκο δίνει 1,36, ενώ αξίζει το ρίσκο του 2-0 της Γέλενα Γιάνκοβιτς επί της Μαρτίνεζ-Σάντσεζ. Στο 1,90 παρακαλώ!

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα