Γκρόσο μέσω... Πιζάρο για Ολυμπιακό!

18:21 15/10/2011 - Πηγή: 24wro
Ποιες είναι οι πιθανότητες για τον Φάμπιο Γκρόσο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα…
όπως γράφουν οι Ιταλοί; Ποιά η σχέση του με τις διαπραγματεύσεις του... Νταβίντ Πιζάρο;
Συνεχόμενα είναι τα δημοσιεύματα στην Ιταλία που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με πιθανό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φάμπιο Γκρόσο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Ιταλίας το 2006 αγωνίζεται πλέον στην Γιουβέντους και δεν αποκλείεται τελικά το καλοκαίρι
να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.
Ο 34χρονος αριστερός μπακ-χαφ παίζει στην ομάδα του Τορίνου από το 2009 αλλά το ερχόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιό του λήγει και είναι πιθανό να αποχωρήσει από την «Μεγάλη Κυρία». Εκεί, έρχονται τα ιταλικά δημοσιεύματα να τονίσουν ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας για να αποκτήσουν τον παίκτη.
Η υπεροπλία στα μπακ και η μεσοπρόθεσμη προοπτική
Η αλήθεια είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, μετά και την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα, ο Ολυμπιακός έχει σημαντική υπεροπλία στη θέση του αριστερού μπακ καθώς εκεί παίζουν επίσης οι Χοσέ Χολέμπας και Ιβάν Μαρκάνο ενώ υπάρχει και ο ταλαντούχος Γιώργος Βαλεριάνος.
Από την άλλη όμως, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιοι θα είναι ακόμα στο Λιμάνι, ενώ ο Μαρκάνο έτσι κι αλλιώς είναι στον Πειραιά ως δανεικός και είναι πιθανό να μην συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τα «ερυθρόλευκα», οπότε η πληθώρα παικτών που υπάρχει αυτή την ώρα στα αριστερά δεν μπορεί να αποκλείσει το θέμα Γκρόσο. Επιπλέον, ο 34χρονος άσος μπορεί να παίξει και με μεγάλη επιτυχία και ως χαφ θέση στην οποία έχει πρόβλημα η ομάδα.
Μάνατζερ που διαπραγματευόταν με Ολυμπιακό
Ωστόσο, στην υπόθεση υπάρχει και άλλη μία σημαντική παράμετρος. Ο Φάμπιο Γκρόσο έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Νταβίντ Πιζάρο. Ο εκπρόσωπός τους, Τζουσέπε Μπότσο, έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του Ολυμπιακού ουκ ολίγες φορές όταν το περασμένο καλοκαίρι ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Βαγγέλης Μαρινάκης, επιχειρούσε να κάνει το... κόλπο-γκρόσο με τον Πιζάρο ενώ τώρα θα μπορούσε να το κάνει με τον.... ίδιο τον Γκρόσο!
Η πλευρά του Μπότσο είχε διαπραγματευτεί πολλάκις με τον Ολυμπιακό πριν λίγους μήνες και αυτό το γεγονός είναι πολύ πιθανό να συνδέεται με τον αμυντικό της Γιουβέντους ο οποίος δεν αποκλείεται να προτάθηκε στην πειραϊκή ΠΑΕ, και το γεγονός αυτό να διέρρευσε στα ιταλικά μέσα. Τους επόμενους μήνες πάντως θα φανεί αν μπορέσει τελικά να απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό η υπόθεση του εν λόγω παίκτη.


Keywords
Τυχαία Θέματα