Γκολντ Καπ: Ελπίδες για …όλους

19:30 14/6/2011 - Πηγή: 24wro
Καμία από τις τέσσερις ομάδες του Γ’  ομίλου  της διοργάνωσης δεν είναι αδιάφορη…
στα δύο αποψινά ματς της  3ης και τελευταίας αγωνιστικής.


ΚΑΝΑΔΑΣ – ΠΑΝΑΜΑΣ

Καναδάς: Διατήρησε τις ελπίδες του για πρόκριση με την εξαιρετικά αγχώδη νίκη 1-0 επί του αδύναμου κρίκου του ομίλου που ακούει στο όνομα Γουαδελούπη την προηγούμενη αγωνιστική παρά το γεγονός ότι η αντίπαλος αγωνιζόταν σχεδόν από τα …αποδυτήρια με παίκτη λιγότερο. Για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της
διοργάνωσης η ομάδα του Στίβεν Χαρτ χρειάζεται  νίκη σήμερα ενώ και η ισοπαλία της είναι αρκετή ανάλογα όμως το αποτέλεσμα του αυριανού ματς ανάμεσα στις Ονδούρα και Γουατεμάλα. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα νέα προβλήματα για την ομάδα της Βόρειας Αμερικής.


Παναμάς: Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη 2-1 επί της οικοδέσποινας ομάδας των ΗΠΑ που εξασφάλισε στους Κεντροαμερικανούς το εισιτήριο της πρόκρισης ενώ μία ισοπαλία απόψε απέναντι στον Καναδά προσφέρει στον Παναμά και την πρώτη θέση του ομίλου η οποία θα της δώσει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει στα προημιτελικά μία από τις 3ες των άλλων ομίλων. Τα προβλήματα για την ομάδα του Λουίς Φερνάντο Σουάρες ακούν στα ονόματα Μασάδο και Ρεντέρια μ’ αμφότερους τους παίκτες να είναι  σχεδόν βέβαιο ότι θα απουσιάσουν εξ αιτίας των τραυματισμών τους.

Tips

•    Τέσσερις νίκες , μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο απολογισμός των Καναδών στα έξι τους πιο πρόσφατα ματς στη διοργάνωση. Μόλις ένα εξ αυτών ήταν over και goal/goal.
•    Από τρεις σερί νίκες προέρχεται ο φορμαρισμένος Παναμάς που είναι αήττητος στα  τέσσερα του πιο πρόσφατα ματς.
•    Μόλις ένα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς του Παναμά δεν ήταν over.
•    Ο  Καναδάς έχει την υπεροχή στα πέντε προηγούμενα τους ματς καθώς είναι αήττητος και έχει πετύχει δύο νίκες. Τα τρία από τα προαναφερθέντα παιχνίδια δεν είχαν  περισσότερα από ένα γκολ όμως οι άλλες δύο ήταν over.  Στη μοναδική προηγούμενη επί αμερικανικού εδάφους αναμέτρηση αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 πριν από τρία χρόνια.

ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ – ΗΠΑ

Γουαδελούπη: Η αποβολή του Λαμπούρν μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Καναδά συνέβαλε καταλυτικά στο να γνωρίσει την 2η της διαδοχική ήττα στον όμιλο αυτήν τη φορά κόντρα στον Καναδά και πλέον μόνον ένα …θαύμα θα της δώσει την πρόκριση. Δηλαδή όχι απλή νίκη αλλά με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά κόντρα στο μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο αλλά και επικράτηση του Παναμά επί του Καναδά στο άλλο ματς του ομίλου. Στην περίπτωση δε που τερματίσει στην 3η θέση είναι ουσιαστικά απίθανο να μπορέσει να είναι μία από τις δύο καλύτερες των ομίλων οι οποίες εξασφαλίζουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στα θετικά για την ομάδα του Ροζέ Σαλνό η επιστροφή του Τακαλφρέντ που εξέτισε την ποινή του.

ΗΠΑ: Η επιεικώς απροσδόκητη ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τον θεωρητικά λίαν υποδεέστερο Παναμά έβαλε σε μπελάδες την οικοδέσποινα ομάδα της διοργάνωσης  που γνώρισε έτσι τ
Keywords
Τυχαία Θέματα