Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ: Δεν θα κατεδαφίσουμε τη Λεωφόρο

17:03 30/4/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Δήμος Αθηναίων δεν πρόκειται να κατεδαφίσει το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας...
όπως τόνισε ο Γιώργος Καμίνης, γεγονός που κάνει τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να αισθάνονται δικαιωμένοι για τη μάχη που έδωσαν όλες αυτές τις ημέρες, προκειμένου να πετύχουν την αναδίπλωση του Δημάρχου της πόλης.

Αυτό, επειδή παρά την διαβεβαίωση του κ. Καμίνη, αναφορικά με το ότι ουδέποτε, ο Δήμος Αθηναίων είχε κινηθεί για το γκρέμισμα του «ναού» του Παναθηναϊκού,
οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, βασιζόμενοι στην πληροφόρηση που είχαν μέσα από τον Δήμο, αλλά και τα ρεπορτάζ που προέκυπταν, ξεκίνησαν ανένδοτο αγώνα, έτσι ώστε να αποτρέψουν το κακό, το οποίο προήλθε από τα… όσα λέγονταν την περασμένη εβδομάδα για τη δήθεν μη ιδιοκτησία του γηπέδου.
«Ξεκαθαρίζω, λοιπόν, ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα κατεδάφισης του γηπέδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η δημοτική αρχή ενεργεί με απόλυτο σεβασμό στο ισχύον θεσμικό και νομοθετικό πλαίσιο και τηρεί όλα όσα έχουν συμφωνηθεί, με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα της πόλης και της ιστορικής της ομάδας», τόνισε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο κ. Καμίνης, τον οποίο οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, προσπαθούσαν να εντοπίσουν εδώ και αρκετές ημέρες.
Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, στον Ερασιτέχνη χαμογελούν για την ανακοίνωση αυτή του Δήμου, καθώς η στάση που επέδειξαν είχε το απαιτούμενο αποτέλεσμα, από την στιγμή που εμφανίστηκε ο Δήμαρχος και… έκανε στροφή 360 μοιρών, αναφορικά με τη στάση που φερόταν να κρατάει και τον ήθελε να κατεδαφίζει το γήπεδο της Λεωφόρου, ακόμη και πριν από τις εκλογές!!!
sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα