Γιουρόπα Λιγκ: Τον πρώτο λόγο η Βιγιαρεάλ

18:35 7/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται στο «Μαδριγάλ» την Τβέντε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ...



ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΤΒΕΝΤΕ

Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση  αντιμετωπίζει στα ημιτελικά το νικητή του Πόρτο-Σπαρτάκ Μόσχας...

Βιγιαρεάλ: Την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα γνώρισε την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα η Βιγιαρεάλ, που υποχώρησε στην 4η θέση και το -3 από
την 3η της βαθμολογίας Βαλένθια. Εξαιρετική η φετινή πορεία των γηπεδούχων τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να ξεπερνά με δύο νίκες στον προηγούμενο γύρο το εμπόδιο της Λεβερκούζεν. Κανένα νεότερο πρόβλημα, σταθερά εκτός εδώ και καιρό οι Σένα (μέσος) και Άνχελ (πλάγιος μπακ).

Τβέντε: Την έκπληξη της φάσης των «16» έκανε η Τβέντε, αφήνοντας εκτός συνέχεια τη Ζενίτ. Νίκη με 3-0 εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι για την ολλανδική ομάδα, που… άντεξε στη ρεβάνς της Αγίας Πετρούπολης, γνωρίζοντας την «ανώδυνη» ήττα με 2-0 που την οδήγησε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Αϊντχόφεν στο μεγάλο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής και πλέον βρίσκονται μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αμφίβολη η συμμετοχή του βασικού επιθετικού, Γιάνκο.

*  6 στα 6 μετρά εντός έδρας φέτος η Βιγιαρεάλ στην Ευρώπη

Στο ψαχνό: Πολύ δυνατοί στο «Μαδριγάλ» οι γηπεδούχοι, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο αποψινό ματς. Ο άσος για την ομάδα του Χουάν Κάρλος Γκαρίδο βρίσκεται στο 1.60 στην 10Bet.com.

Για τους πιο… τολμηρούς καλή περίπτωση αποτελεί το goal/goal με πιθανό αποτέλεσμα το 3-1
bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα