Γιατί πρέπει να γίνεις Βρετανός για μία εβδομάδα

16:36 14/11/2011 - Πηγή: 24wro
Η δική μας απάντηση στο βρετανικό ριάλιτι: Go Brit For A Week. Ή αλλιώς πως θα μπορούσες να ζήσεις μια...
άνετη ζωή με κρατικά επιδόματα, να γίνεσαι λιάρδα κάθε Σάββατο και να δηλώνεις εθνικά υπερήφανος φορώντας τα κατάλληλα εσώρουχα. Cheers!

Οχι δεν προσβλήθηκαμε από το Go Greek For A Week. Είναι δυνατόν; Ισα ίσα, που υποστηρίζουμε ότι αυτό το reality θα έπρεπε να το έχουν σκεφτεί έλληνες παραγωγοί και αν μας το έχουν φέρει στην οθόνη εδώ και
χρόνια. Πόσο μάλλον όταν τα σοβαρά ριάλιτι του κλάματος, των αληθινών ιστοριών και των συγκλονιστικών επανασυνδέσεων μετά από 60 χρόνια είναι τόσο προβλέψιμα. Τόσο πασέ. Θα βλέπαμε με ευχαρίστιση κάτι διαφορετικό, κάτι χιουμοριστικό. Και επειδή η ιδέα του Go Greek For A Week είναι πιασμένη εμείς σκεφτήκαμε ένα νέο ριάλιτι και το προτείνουμε στους Ελληνες υπεύθυνους προγράμματος. Με όλη μας την καρδιά. Εν ανάγκη παραχωρούμε και τα δικαιώματα.

Live on state benefits

Είναι τώρα εποχές για να κάθεσαι να φιλάς κατουρημένες ποδιές πολιτικών βυσμάτων για να σε χώσουν σε καμιά δουλειά (ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα). Να παίρνεις τη γραμματέα του βουλευτή και να της κλαίγεσαι την ώρα που λιμάρει τα νύχια της. Για να της ζητήσεις, τι; Δουλειά; Να κάθεσαι δηλαδή να παρακαλείς για να εργαστείς για 1000 ευρώ το μήνα. Να δουλεύεις δεύτερη μαύρη δουλειά γιατί η "άσπρη" δεν σε βοηθάει να τα βγάλεις πέρα. Α πα πα!


Go Brit For A Week: Αντί να κάθεσαι να ξεφτιλίζεσαι, μπορείς να κάτσεις να ξύνεσαι. Βρετανικά πάντα. Μπορείς να γίνεις μια χαρά 16χρονη αγγλίδα μαμά και να ζήσεις άνετα αρκετά χρόνια της ζωής σου on the benefit. Το επίδομα για άνεργες ανήλικες μαμάδες είναι περίπου 220 λίρες το μήνα και έχεις ειδικά προνόμια για στέγαση και υγιεινομική περίθαλψη που εδώ δε θα τα δεις ούτε με κυάλια.

Bonus scenes: Βγες για ψώνια στα Top Shop, φάε λιγδιασμένα μπέργκερ στα εμπορικά κέντρα, χρησιμοποίησε τα λεωφορεία που έχουν πρόβλεψη για καροτσάκια για τις μετακινήσεις σου.

Plot twist: Παντρέψου τον μεθύστακα που σου 'σκασε το κουτσούβελο (αν θυμηθείς ποιος ήταν) και είστε και οι δύο σε αναζήτηση εργασίας (δηλαδή τρέχεται και συμπληρώνεται αιτήσεις αλλά δεν σας παίρνουν) το επίδομα διπλασιάζεται. Not bad!


Feel The Saturday Night Fever



Ξέχνα τους φλώρους τους Ελληνες με τα σακάκια στο κολωνάκι. Ή τα αγόρια με τα λευκά πουκάμισα στα καλοκαιρινά κλαμπ. Ξέχνα τα τυπάκια στην Καρύτση και τα ταγάρια στα Εξάρχεια. Είναι τώρα εποχές να στήνεσαι στην ουρά του island για να πάρεις το πολυπόθητο ok από το νεάντερταλ πορτιέρη, ή να στριμώχνεσαι στις τρύπες της Πραξιτέλους για να καταθέσεις το 30 εύρω. Για σκέψου αξίζει; 20 ώρες ντιλίβερι θες στο μηχανάκι για να το βγάλεις και παίζεις και τη ζωή σου κορώνα γράμματα.

Go Brit For A Week: Δες τι κερδίζεις άμα γίνεις αγγλάρα για μία βδομάδα. Φοράς ότι σ#$#τα σου κατέβει και βγαίνεις στους δρόμους για να βρεις την παμπ που έχει προσφορά μια λίρα - μία μπίρ
Keywords
Τυχαία Θέματα