Γιατί ντύνονται οι γυναίκες;

18:16 1/3/2012 - Πηγή: 24wro
Το γιατί ντύνονται οι γυναίκες είναι μία... από τις πιο αγαπημένες συζητήσεις του κόσμου της μόδας (και μη)
,κάτι σαν το αν ήταν δίκαιη η απόλυση του John Galliano, ή ποιός είναι ο... πιο τολμηρός σχεδιαστής στις μέρες μας. Απάντηση σίγουρη ποτέ δεν θα δοθεί. Ίσως γι αυτό μας αρέσει να το αναλύουμε και τόσο.

Γιατί λοιπόν ντύνονται οι γυναίκες; Ή μάλλον, ποιοί είναι οι πιθανοί λόγοι για τους οποίους περνάνε ώρες και ώρες να δοκιμάζουν ρούχα, να αλλάζουν και να βάφονται πριν βγουν για ένα χαλαρό ποτό; Η απάντηση δεν είναι μία γιατι
πολύ απλά η κάθε γυναίκα διαφέρει από την άλλη, σε στιλ, προσωπικότητα αλλά και λόγο για τον οποίο θα κάνει μια δημόσια εμφάνιση.

Όσο υπάρχει αυτή η διαφορετικότητα, τόσο και οι λόγοι θα είναι άπειροι. Εμείς απάντηση δεν μπορούμε να δώσουμε, μπορούμε όμως να σας βοηθήσουμε να ανιχνεύσετε κάθε είδος γυναίκας και να καταλήξετε ποιά είστε, ή για τους άνδρες, ποια προτιμάτε.

•Αυτές που ντύνονται για τους άνδρες

Δεν θα το παραδεχτούν ποτέ, αλλά όλες οι γυναίκες ανεξερέτως θέλουν να αρέσουν στο άλλο φύλο. Υπάρχουν όμως και αυτές που θα ντυθούν μόνο και μόνο γι αυτό, αγνοώντας όλους τους άλλους παράγοντες. Μέσα σε έναν χώρο με καλοντυμένες και κακοντυμένες που δειπνούν, χορεύουν ή πίνουν, αυτές είναι οι πιο αναγνωρίσιμες. Δείχνουν πάντα πολύ δέρμα, γιατι ξέρουν πως αυτό θα τραβήξει αμέσως την προσοχή των θυμάτων τους.

Το σημείο που εκτίθεται πιο πολύ είναι φυσικά το στήθος, για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Η διαφορά της γυναίκας αυτής από την γυναίκα που θα βάλει κάτι αποκαλυπτικό απλά γιατί ξέρει οτι της πάει, είναι οτί η γυναίκα που έχει βγει μόνο και μόνο για να φλερτάρει έχει εκθέσει κι άλλο μέρος του σώματός της (το πιθανότερο τα πόδια της ή την μέση της) με στρατηγικό τρόπο.

Σπάνια είναι ντυμένη σύμφωνα με την μόδα, παρόλ'αυτά μπορούμε να ανιχνεύσουμε κάποια trendy ίχνη στην προσπάθειά της να είναι πιο αρεστή. Συνήθως η συγκεκριμένη κυκλοφορεί με άλλες γυναίκες που βγαίνουν με τον ίδιο σκοπό, ντυμένες πάνω-κάτω στο ίδιο concept, κοιτάζοντας τριγύρω εάν οι ώρες που πέρασαν μαζεμένες να ντύνονται για τα ανδρικά βλέμματα επιτέλους έπιασαν τόπο.

•Αυτές που ντύνονται για τις άλλες γυναίκες

Ούτε αυτό θα παραδεχτεί ποτέ κανένα θηλυκό, αλλά ένα μεγάλο μέρος ντύνεται για να προκαλέσει την ζήλια των άλλων γυναικών, είτε φίλων τους είτε εκείνων που θα συναντήσουν τυχαία στην βραδινή τους έξοδο. Είναι κάτι που κανένας άνδρας ποτέ δεν θα καταλάβει, αλλά δεν είναι σπάνιο την ώρα που η γυναίκα διαλέγει ποια φούστα θα φορέσει ή ποιο clutch θα κρατήσει να σκέφτεται ποιός συνδυασμός θα αφήσει άφωνη την φίλη της ή πως θα φανεί πιο όμορφη και stylish απο εκείνη.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι δύσκολο να καταλάβεις με την μία ποιά εντάσσεται γιατί έχει φροντίσει να κρύψει τον ανταγωνισμό της καλά πίσω από το μέικ απ της και το κάπως extreme ντύσιμο της. Το σίγουρο είναι πως αν έχει καταφέρει τον σκοπό της κι επισκιάζει την φίλη της
Keywords
Τυχαία Θέματα