Γιατί δεν έκανε οικογένεια ο Νίκος Παπαδάκης;

23:15 24/9/2011 - Πηγή: 24wro
Η ανεκπλήρωτη επιθυμία του να αποκτήσει παιδί, η ανάγκη του για ένα... νέο έρωτα, η σκέψη του να στραφεί προς την εκκλησία και η πρόταση για το «Dancing on ice». O Νίκος Παπαδάκης δεν δηλώνει απλά έτοιμος για όλα, αλλά απαντάει και σε όλα.

Πρόταση από τον AΝΤ1 για τον Dancing on ice, σου έγινε; «Ναι. Συνάντησα τους υπευθύνους του σόου, συζητήσαμε απλώς εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο η παρουσίαση από τη συμμετοχή».

Υπάρχει πιθανότητα να κατακτήσεις τελικά την
θέση του παρουσιαστή; «Δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι ο πάγος- το πατινάζ, μου αρέσει πάρα πολύ απλώς θεωρώ ότι εγώ μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα στην παρουσίαση απ’ ότι στο διαγωνιστικό κομμάτι -χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι εγώ θα το παρουσιάσω. Απλώς λέω, τι αρέσει σε εμένα».

 Πώς είσαι στα συναισθηματικά σου; «Είμαι μια χαρά, περνάω καλά».

Υπάρχει κάποιος άνθρωπος στην ζωή σου; «Κάποιες φορές υπάρχει, κάποιες όχι. Ερωτευμένος πάντως δεν είμαι».

Αισθάνεσαι καθόλου φόβο για τον χρόνο που περνάει; «Δεν με φοβίζει ο χρόνος. Αντιθέτως αν σκεφτώ ποια ηλικία μου αρέσει περισσότερο ανάμεσα στα 25 και το σήμερα, θα σου πω το σήμερα. Τον χρόνο τον θεωρώ σύμμαχο».

Οικογένεια - παιδιά πότε θα κάνεις; «Να σου πω την αλήθεια, μια φορά αισθάνθηκα πως θέλω να κάνω παιδί -πριν από δέκα χρόνια περίπου, σε μια σχέση που είχα. Δεν προέκυψε τότε γιατί μόνο εγώ το ήθελα και όχι η άλλη πλευρά. Από εκεί και πέρα, αν μου προκύψει στο μέλλον, καλοδεχούμενο. Απλώς δεν το έχω στο μυαλό μου γιατί αυτό προϋποθέτει και μια σχέση, την οποία τώρα δεν έχω».
Keywords
Τυχαία Θέματα