Γιατί απιστούν φοιτήτριες, εργαζόμενες μητέρες, νοικοκυρές και business women;

11:50 2/12/2013 - Πηγή: 24wro
Τους λόγους που μπορούν να οδηγήσουν μια γυναίκα στην απιστία θέλησε να εντοπίσει η γνωστή ιστοσελίδα κερατώματος....

AshleyMadison. Για να είναι το αποτέλεσμα πιο συγκεκριμένο, χώρισε τις γυναίκες σε τέσσερις κατηγορίες: Την φοιτήτρια, την business woman, την εργαζόμενη μητέρα και την νοικοκυρά.

Φοιτήτριες

Έλκονται από επιχειρηματίες, επενδυτές και μάνατζερς.
Το 31,7% απάντησε ότι έχει συγκεκριμένο σκοπό και ότι θα έκανε τα πάντα για να τον πετύχει, με ότι και αν σημαίνει αυτό. Το 28,4% θα προτιμούσε έναν εραστή που θα του μάθει τα μυστικά του έρωτα και το 20,3% είναι ανοιχτό σε νέες εμπειρίες. Τέλος, το 20,3% θα ήθελε να δοκιμάσει έναν πιο ενδοτικό ρόλο.

Business woman

Ελκονται από μάνατζερς, επιχειρηματίες marketing , συμβούλους και δικηγόρους. Το 32,3% δηλώνει ότι επιθυμεί να ζήσει την κρυφή σεξουαλική του φαντασίωση χωρίς όρια και φραγμούς. Το 29,6% θέλει να παίξει με τον εραστή παιχνίδια τύπου εξουσίας, το 27,2% θέλει να δοκιμάσει διαφορετικούς ρόλους ενώ το 10,9% επιλέγουν τον εραστή τους με βάση το γεγονός ότι δεν θα τους βάλει κανένα όριο στην ελευθερία τους και με κανένα τρόπο.

Εργαζόμενες μητέρες

Ελκονται από αθλητικούς τύπους, καλλίγραμμους τεχνίτες και γοητευτικούς μπάρμεν, κατά κύριο λόγο νεώτερους εμφανίσιμους εραστές, με το 33,8% να δηλώνει ότι επιζητά εραστές χωρίς αναστολές και το 27,9% να υποστηρίζει ότι έλκεται περισσότερο όταν οι εραστές τους είναι επίμονοι και παθιασμένοι.

Νοικοκυρές

Ελκονται από γιατρούς, γυμναστές και καλλιτέχνες με το 29% να προτιμάει τον πλατωνικό και παράνομο έρωτα με πάντα κυρίαρχο το συναίσθημα. Το 27,6% θέλει την αγκαλιά πριν και μετά το σeξ από τον εραστή ενώ το 24,3% επιθυμεί πολλά ερωτικά παιχνίδια και το 19,6% ακόμα και kinky σeξ.
Keywords
Τυχαία Θέματα