Γερμανία: Αφού επέζησε… περνάει!

12:15 14/5/2011 - Πηγή: 24wro
Πράξη 5η και τελευταία στο ζευγάρι των προημιτελικών ανάμεσα στην ...Άρτλαντ και τη Μπραουνσβάιγκ, με τους γηπεδούχους να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά της BBL, μετά την «παράταση ζωής» που πήραν στο τέταρτο παιχνίδι επικρατώντας της Μπραουνβάιγκ με 75-77.



ΑΡΤΛΑΝΤ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ  (+6.5)


Άρτλαντ: Κατάφερε να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας που είχε απολέσει μετά την εντός έδρας ήττα της τρίτης αναμέτρησης, αφού πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από την έδρα της προσεχούς αντιπάλου με 75-77 και πλέον μεταφέρει τον «τελικό» στο «σπίτι»
της. Μεγάλος της πρωταγωνιστής στο κομβικό τέταρτο παιχνίδι, ο Αμερικανός γκαρντ Ταϊρές Ράις ο οποίος ολοκλήρωσε με 27 πόντους, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα, τον ακολούθησε ο συμπατριώτης του σούτινγκ γκαρντ Μπράιαν Μπέιλι με 12 πόντους. Μεγάλο στοίχημα για την ομάδα του Στέφαν Κοχ, ο περιορισμός της δράσης του Μάρκους Γκορέ των φιλοξενουμένων, ο οποίος δείχνει ικανός να οδηγήσει την ομάδα του στα ημιτελικά. Η Μπάμπεργκ περιμένει ήδη στην επόμενη φάση και οι «δράκοι» είναι ο πιθανότερος επόμενος αντίπαλος των πρωταθλητών.


Μπραουνσβάιγκ: Έχασε τη μεγάλη της ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση μπροστά στο κοινό της την περασμένη Τρίτη, χάνοντας σε ένα ματς «γκραν – γκινιόλ» από την Άρτλαντ με 75-77 και «ακυρώνοντας» στην ουσία το μεγάλο διπλό που είχε σημειώσει στο τρίτο ματς της σειράς στο Άρτλαντ με 64-79. Οι 23 πόντοι του Μάρκους Γκορέ και οι 13 του Αμερικανού σέντερ Βίσερ δεν έφταναν στα «φαντάσματα» τα οποία καλούνται να κάνουν ένα ακόμα εκτός έδρας «θαύμα» για να συνεχίσουν περαιτέρω τη φετινή περιπέτεια των πλέι οφ.


Στο… ψαχνό!

Καταρχήν ξερός άσος για την Άρτλαντ, αφού όσο μικρή και αν είναι η απόδοση του 1.30, δεν παύει να μας πηγαίνει ταμείο στα σίγουρα. «Σπάνε» και το πλεονέκτημα των 6.5 πόντων της Μπραουνσβάιγκ οι γηπεδούχοι, δίνοντάς μας μια σαφώς καλύτερη απόδοση στα επίπεδα του 1.86! «Κλείνουμε» με την πεποίθηση πως το σκορ θα πάει σε υψηλά επίπεδα και πιο συγκεκριμένα πάνω από τους 152 πόντους… Over 152 πόντων λοιπόν με την απόδοση της 10Bet.com στο 1.80! 

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα