Γεμάτος όπλα, κλοπιμαία και κάνναβη ο… πολιτιστικός σύλλογος των Αθίγγανων

19:09 14/3/2012 - Πηγή: 24wro
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο οργανωμένης... επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης τρεις Αθίγγανοι στον πολιτιστικό σύλλογο Ρομά στον Δενδροπόταμο. Αρχικά, βρέθηκε στην κατοχή ενός 22χρονου μικροποσότητα χασίς, την οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα προμηθεύτηκε προηγουμένως, από έναν 52χρονο εντός του πολιτιστικού συλλόγου, που βρίσκεται στην περιοχή του Δενδροποτάμου.
Σε έρευνα που ακολούθησε στον προαναφερόμενο σύλλογο, συνελήφθησαν ο 52χρονος μαζί με τον
54χρονο και τον 27χρονο, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 57,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή στο Τ.Α. Τούμπας – Τριανδρίας, μία μοτοσικλέτα, για την οποία έχει δηλωθεί κλοπή από τις 30-12-2011 στο Α.Τ. Πλατέως Ημαθίας, ένα πιστόλι αερίου 45 mm, ένα πιστόλι αερίου cal 8mm, ένα πιστόλι REPLICA 9mm, ένα ομοίωμα πολεμικού τυφεκίου, κλειστό κύκλωμα καταγραφής εικόνας, καθώς και πλήθος άλλων κλοπιμαίων.
Επίσης στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα χασίς καθώς και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ αναζητείται ο 42χρονος Πρόεδρος του συλλόγου.
Keywords
Τυχαία Θέματα