Γ.ΜΠΕΖΟΣ: Η κόρη μου είναι άνεργη

22:49 18/9/2012 - Πηγή: 24wro

​Είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς...
Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν ότι η κόρη του Γιάννη Μπέζου, Ηρώ, είναι μία νέα ηθοποιός που ψάχνει και αυτή για δουλειά, όπως χιλιάδες άλλοι νέοι.

«Η κόρη μου είναι άνεργη» αποκάλυψε ο Γιάννης Μπέζος μιλώντας στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου .

«Αν της άνοιγα εγώ μία πόρτα θα ήμουν ανακόλουθος με αυτά που λέω τόση ώρα εδώ .Δεν θα της ανοίξει κανείς την πόρτα , θα την ανοίξει μόνη της , όπως την άνοιξα και εγώ γιατί ακούω διάφορους που λένε τώρα η ανεργία
και τι θα κάνουμε για τους νεότερους συναδέλφους , εγώ όταν βγήκα στην δουλειά αυτή έλεγα που θα βρω μεροκάματο, όχι να κάνω επιλογή της δουλειάς .. Δεν δέχομαι καμία κλάψα και καμιά μιζέρια . Να παλέψουμε , να διεκδικήσουμε . Δεν θα τους χαρίσει κανείς τίποτα τουλάχιστον στον χώρο τον δικό μας», είπε ο ηθοποιός .

Και συνέχισε λέγοντας πως «οι άνθρωποι δοκιμάζονται . θα υπάρξει μικρή ανάκαμψη . Τα παλιά τελείωσαν διότι δεν χρειάζονται και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα επικρατήσουν όχι οι φθηνότεροι, αλλά οι καλύτεροι . Η πιάτσα θα το ζητήσει . Ο κόσμος».

Στον ίδιο τόνο πρόσθεσε πως «εμείς βαθμολογούμαστε από τον χρόνο ..από την διάρκεια. Τώρα το τι λέει ο κρητικός και ο κάθε αγράμματος που γράφει ότι του κατέβει ποσώς με ενδιαφέρει ..εμένα με ενδιαφέρουν οι θεατές στην περίπτωση του θεάτρου, στην περίπτωση της τηλεόρασης οι τηλεθεατές»

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα