Γάμος σαν παραμύθι για την Εντά και τον Δημήτρη

14:52 9/9/2012 - Πηγή: 24wro
500 προσκεκλημένοι, που έφθασαν με τσάρτερ, λίαρ τζετ, ελικόπτερα και θαλαμηγούς και εμφανίσεις με υπογραφές διάσημων οίκων συνέθεσαν ένα λαμπερό σκηνικό στο τριήμερο γαμήλιο γλέντι...
Hταν ένα αξέχαστο τριήμερο στο Costa Navarino για τους περίπου 500 καλεσμένους με σύμμαχο την αυγουστιάτικη πανσέληνο. Ηδη, εδώ και έναν μήνα ο επικείμενος γάμος αποτέλεσε τοπ στόρι σε Ελλάδα και Τουρκία, αφού η νύφη προέρχεται από μία
από τις πιο ισχυρές οικογένειες της γείτονος χώρας, ενώ επιπλέον ο πατέρας της έχει διατελέσει και πρόεδρος του πιο δημοφιλούς ποδοσφαιρικού συλλόγου της Τουρκίας, της Γαλατασαράι.

Παρευρέθησαν 330 Τούρκοι, γόνοι οι περισσότεροι μεγάλων επιχειρηματικών οικογενειών, 150 Ελληνες και μερικοί ακόμα φίλοι των νεονύμφων από διάφορες χώρες. Οι καλεσμένοι άρχισαν να φθάνουν από την Πέμπτη, ενώ το πρωί της Παρασκευής 31 Αυγούστου το ειδικά ναυλωμένο τσάρτερ από την οικογένεια Πολάτ προσγειώθηκε στην Καλαμάτα μεταφέροντας από την Κωνσταντινούπολη τους περισσότερους Τούρκους καλεσμένους.

Μέχρι και το απόγευμα της ίδιας ημέρας έφτασαν και οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι με λίαρ τζετ, ελικόπτερα αλλά και με θαλαμηγούς, που αγκυροβόλησαν στο γειτονικό λιμάνι της Πύλου. Το welcome party των μελλονύμφων δόθηκε το βράδυ στο εστιατόριο «Flame» του ξενοδοχείου, με πλούσιο μπουφέ από ελληνικές γεύσεις. Οι εμφανίσεις των κυριών ήταν εντυπωσιακές και κυρίως εκείνη της νύφης, που υποδεχόταν τους προσκεκλημένους με ένα αέρινο χρυσοκόκκινο φόρεμα. Η θέα της φωτισμένης από την πανσέληνο θάλασσας δημιούργησε την πιο κατάλληλη ατμόσφαιρα για το πάρτι που διήρκεσε μέχρι αργά.
Την επομένη, Σάββατο, ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τις 19.30. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη τοποθεσία «Ελιές» του Costa Navarino. Τελετάρχης του πολιτικού γάμου ήταν ο Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Καρπενησίου και φίλος του γαμπρού. Κουμπάροι ήταν ο επίσης στενός φίλος του, γιατρός Δημήτρης Μπαλτογιάννης και μία Βρετανίδα φίλη της νύφης. Η Εντά, φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό του οίκου Elie Saab (από τα υψηλής αισθητικής καταστήματα Vakko), έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της Αντνάν.

Εντυπωσιακή είσοδος.
Ο πανίσχυρος Τούρκος επιχειρηματίας Αντνάν Πολάτ συνοδεύει την κόρη του διασχίζοντας την πανέμορφη τοποθεσία «Ελιές» στο ξενοδοχείο Costa Navarino.

Η νύφη διέσχισε έναν μεγάλο διάδρομο στολισμένο με φαναράκια και λευκά λουλούδια. Δεξιά και αριστερά βρίσκονταν οι καλεσμένοι που χειροκροτούσαν και απαθανάτιζαν τη σκηνή με τα κινητά και τις φωτογραφικές μηχανές τους. Μετά την τελετή, τρενάκια μετέφεραν τους προσκεκλημένους στη μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων Great Hall. Ολοι έμειναν έκθαμβοι με την εντυπωσιακή διακόσμηση του χώρου, την οποία επιμελήθηκε η τουρκική εταιρεία Ceremony by Irem Yiagirci. Oι λαμπεροί πολυέλαιοι και οι λευκές ορχιδέες κέρδισαν τις εντυπώσεις, όπως και η όλη διοργάνωση του γάμου την οποία είχαν αναλάβει εδώ και μήνες η Ελίνα Σμπώκου και η Χριστίνα Φιλιαγκουρίδου. Ακολούθησε δείπνο με μενού τριών πιάτων π
Keywords
Τυχαία Θέματα