Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Είμαι ενάμιση μήνα με τη Νικόλ Κοντοβός

15:41 22/12/2011 - Πηγή: 24wro
Για πρώτη φορά μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανοιχτά για...
τη σχέση του με τη Νικόλ Κοντοβός. Είναι μαζί 1,5 μήνα.Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στο περιοδικό People για τη σχέση του με την Ελληνοαμερικανίδα επιχειρηματία Νικόλ Κοντοβός ωστόσο δεν αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος.
"Δεν θα σου πω καθόλου τέτοιες υπερβολές. Θα σου πω ότι είμαι ενάμιση μήνα με τη Νικόλ, ενώ γνωριζόμαστε ένα χρόνο αλλά δεν είχαμε επαφή. Όταν γνωριστήκαμε ήταν κάτι πολύ ωραίο αλλά εγώ δεν ήμουν
έτοιμος να κάνω σχέση εκείνη την εποχή και εξαφανίστηκα. Ξαναβρεθήκαμε πριν από ενάμιση μήνα και πλέον χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις προχωράμε μαζί αυτό το διάστημα και είναι πολύ ωραία".
Μάλιστα, δε δίστασε να χαρακτηρίσει ως ώριμη τη σχέση του με τη Νικόλ τονίζοντας ότι και οι δύο τους ξέρουν για ποιο λόγο είναι μαζί.
"Δε βρίσκω κανένα λόγο πια να μη λέω με ποιον είμαι. Όσο για το ασφαλής σε ενάμιση μήνα δεν ξέρω τι να σου πω. Απλά έχω έναν άνθρωπο, τη Νικόλ, που χαίρομαι να είμαι μαζί της. Είναι ωραίος άνθρωπος και ωραία γυναίκα", συμπλήρωσε.
Ανέφερε ακόμη πως του αρέσουν πολύ οι γυναίκες εξηγώντας ωστόσο ότι πλέον το μυαλό του δεν κολλάει στο σεξουαλικό κομμάτι όπως γινόταν παλιότερα. "Υπήρξαν χρόνια που το μυαλό μου βρισκόταν έντονα στο σεξουαλικό κομμάτι".
Όσο για την οικονομική του κατάσταση ο ίδιος απαντά: "Δεν έχω τόση οικονομική άνεση όση μπορεί να φαντάζονται. Ούτε οι γονείς μου έχουν χρήματα, δε βρήκα τίποτα και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω", και συνεχίζει: "δεν έχω βγάλει τόσα χρήματα για να πω σταματάω ή να πω θα κάνω ό,τι θέλω εγώ και θα εμφανίζομαι μια φορά στα πέντε χρόνια στην τηλεόραση. Έχω τοποθετήσει τα χρήματά μου σε δύο τρία πραγματάκια για να μπορώ να νιώθω μια ασφάλεια αλλά όχι του είδους δε χρειάζεται να δουλεύω μέχρι τη σύνταξή μου. Μπορώ για ένα δύο χρόνια να ζήσω αξιοπρεπώς".
Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία του να πάει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. "Θέλω να πάω στην Ελένη και πρέπει να γίνουν έτσι τα πράγματα και να καταφέρω να πάω", κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα