Φωτεινή Δάρρα: Η εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης της

20:47 30/12/2012 - Πηγή: 24wro
Για τη μόλις 2,5 μηνών κόρη της, που έχει ολοκληρώσει την ευτυχία της, τις φήμες...
για την προσωπική της ζωή με τον συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και την προετοιμασία για τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, που θα επισφραγίσουν το δυναμικό comeback της στα μουσικά δρώμενα, μίλησε η Φωτεινή Δάρρα στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly».

Νιώθετε ότι επιστρέψατε γρήγορα στη δουλειά, λίγο μόλις καιρό μετά τη γέννηση της κόρης σας, η οποία γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου;
Νιώθω ότι επιστρέφω πολύ γρήγορα. Προσπαθώ να κάνω ταυτόχρονα πολλά πράγματα και αυτό αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε κρατάω τη μικρή στα χέρια μου. Δεν μπορώ να την αφήσω μόνη. Σκέφτομαι ότι αργότερα θα είναι ωραίο να περιγράφω στην κόρη μου ότι όταν ήταν δύο μηνών είχα ήδη ξεκινήσει να δουλεύω, και να της περιγράφω εκείνη την εποχή. Πιστεύουν ότι θα της αρέσουν αυτές οι ιστορίες.

Η κόρη σας σας έχει αλλάξει τη ζωή;
Δεν έχει αλλάξει μόνο την προσωπική μου ζωή, αλλά και την επαγγελματική μου. Η γέννηση ενός παιδιού είναι καταλυτική, ακόμα και για την ωριμότητα ενός καλλιτέχνη και τον τρόπο που ερμηνεύει από τη στιγμή που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί.

Έχει ολοκληρώσει την ευτυχία σας;
Το να κάνεις παιδί είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Πριν το κάνεις δεν το καταλαβαίνεις, αλλά όταν γεννηθεί και το κοιτάζεις στα μάτια, καταλαβαίνεις ότι είναι ό,τι πιο μεγάλο έχεις κάνει στη ζωή σου.

Ποια ήταν η πρώτη σκέψη όταν πήρατε για πρώτη φορά την κόρη σας στην αγκαλιά σας;
Αυτό που της είπα ήταν: «Και τώρα οι δυο μας. Γνωριζόμαστε επιτέλους». Ήταν σαν να έχει φύγει ταξίδι ένας πολύ αγαπημένος μου συγγενής και ξαφνικά επέστρεφε. Έτσι ένιωθα.

Το καλοκαίρι είχαν κυκλοφορήσει φήμες για χωρισμό με τον σύντροφό σας, Δημήτρη Παπαδημητρίου. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα, η εγκυμοσύνη έφερε την επανασύνδεση στη σχέση σας. Υπάρχει δόση αλήθειας σε αυτή την είδηση;
Όπως δεν σχολίασα τότε, δεν θα ήθελα να σχολιάσω και τώρα. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάσω κάτι που γράφεται και μάλιστα εντελώς αυθαίρετα, χωρίς να ερωτηθώ γι' αυτό. Ας μείνουμε στο ότι το παιδί με έχει κάνει ευτυχισμένη και έχει αλλάξει τη ζωή μου
Keywords
Τυχαία Θέματα