Φονικό για τα κληρονομικά

12:12 10/9/2012 - Πηγή: 24wro
Τα δύο αδέλφια από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης λογομάχησαν για το μοίρασμα της περιουσίας της οικογένειας...
Μέσα σε λίμνες αίματος εντόπισε τους δύο άνδρες η μητέρα τους

Ο 57χρονος χτύπησε με μαχαίρι τον αδελφό του στη δεξιά θωρακική και στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι αυτοκτόνησε

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε ο καβγάς μεταξύ δύο αδελφών για τα κληρονομικά, στο σπίτι όπου διέμεναν, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Ο ένας σκότωσε τον άλλο με μαχαίρι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Τα πτώματα των δύο αδελφών, ηλικίας 57 και 54 ετών, μέσα σε λίμνες αίματος σε ένα από τα μπάνια της κατοικίας, αντίκρισε έντρομη το μεσημέρι του Σαββάτου η μητέρα τους, η οποία διέμενε στην ίδια οικογενειακή μεζονέτα, όπου συνέβη η τραγωδία.

Σε κατάσταση σοκ η μετέρα ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και με τη συνδρομή του ιατροδικαστή που έκανε την αυτοψία έριξε φως στο τι είχε συμβεί στο σπίτι λίγες ώρες νωρίτερα. Τα αδέλφια λογομάχησαν για οικογενειακές διαφορές και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, ο μικρότερος αδελφός φαίνεται πως πήρε πρώτος το μαχαίρι και επιτέθηκε κατά του 57χρονου αδελφού του. Ο τελευταίος κατάφερε να του αποσπάσει το μαχαίρι μετά από πάλη και να το καρφώσει δύο φορές στο σώμα του, μια στη δεξιά θωρακική και μια στην κοιλιακή χώρα. Στη συνέχεια, και αφού ο 54χρονος έπεσε νεκρός, ο 57χρονος έστρεψε το ίδιο μαχαίρι προς το σώμα του και αυτοτραυματίστηκε στον θώρακα, με αποτέλεσμα να καταλήξει κι αυτός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία της λογομαχίας που κατέληξε στην τραγωδία ήταν το μοίρασμα της περιουσίας της οικογένειας. Οι δύο άνδρες ζούσαν στο ίδιο οίκημα με τη μητέρα τους, αλλά σε διαφορετικά διαμερίσματα. Ο ένας ήταν ανύπαντρος και ο δεύτερος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του.

ethnos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα