Φαρφάν: Η Σάλκε μπορεί να κάνει την υπέρβαση

17:45 4/5/2011 - Πηγή: 24wro
Την αισιοδοξία του ότι η Σάλκε μπορεί να ανατρέψει  απόψε...
στο "Ολντ Τράφορντ" το εντός έδρας 0-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ  εξέφρασε ο Τζέφερσον Φαρφάν.

«Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» και να βρεθούμε στο τελικό» τόνισε ο 26χρονος διεθνής Περουβιανός επιθετικός και  συμπλήρωσε «Θα μπούμε να παίξουμε χωρίς άγχος, καθώς όλοι πιστεύουν πως έχουμε αποκλειστεί. Αν όμως κάνουμε την έκπληξη θα καταλάβουν ότι δεν είμαστε πυροτέχνημα και θα μας αντιμετωπίσουν με σεβασμό»
Ο  Λατινοαμερικανός προειδοποίησε τους «κόκκινους διάβολους»: «Η Γιουνάιτεντ καλά θα κάνει να προσέξει. Μετά την ήττα μας στο πρώτο παιχνίδι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα παίξουμε όσο πιο επιθετικά γίνεται ελπίζοντας να πετύχουμε την ανατροπή».
Τέλος  αναφερόμενος στη σημασία της παρουσίας του Ραούλ στην ομάδα του επεσήμανε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι ο Ραούλ βρίσκεται μαζί μας. Η παρουσία του μας δίνει ώθηση καθώς όλη την εβδομάδα μας διηγείται τις σπουδαίες στιγμές του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μας προκαλεί να τον βοηθήσουμε να φτάσει την ομάδα στην κορυφή».
bettv 
Keywords
Τυχαία Θέματα