«Έξω από τα δόντια» τα είπε ο Παναγιωτακόπουλος

21:17 19/6/2011 - Πηγή: 24wro
Καρφιά  στον Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου…
  έριξε ευθέως σε ότι αφορά τις τελευταίες κρίσιμες εξελίξεις,  το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιώργος  Παναγιωτακόπουλος,   από το βήμα της Πανελλαδικής Σύσκεψης στελεχών της τάσης »Αριστερή Πρωτοβουλία» που έγινε το Σάββατο:
«Οι τελευταίες εξελίξεις και το θρίλερ της περασμένης Τετάρτης δοκίμασε τις πολιτικές αντοχές όλων μας. Έκπληκτοι παραδοθήκαμε σε ένα όργιο φημών και πληροφοριών που όμοιό του δεν ζήσαμε στη μεταπολιτευτική μας ιστορία.
Ένας εκλεγμένος Πρωθυπουργός  θα οδηγούνταν στην παραίτηση και το πολιτικό του τέλος και μαζί του θα οδηγούσε στην άβυσσο ένα ολόκληρο κόμμα. Χωρίς καμία νομιμοποίηση, χωρίς καμία συζήτηση, χωρίς καμία συμφωνία. Δεν παραιτούνται οι Πρωθυπουργοί που έχουν τη δεδηλωμένη, ούτε βάζουν από την πίσω πόρτα στην Κυβέρνηση αυτούς που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση και τους καταδίκασε ο λαός στις τελευταίες εκλογές. Κανείς δεν μπορεί να αποφασίζει από μόνος του στο όνομα του λαού και του ΠΑΣΟΚ. Από το ΠΑΣΟΚ εκλέχτηκε, από το λαό επιλέχτηκε, εκεί είναι οι αναφορές του, εκεί πρέπει να είναι το αποκούμπι του.Η απάντηση δεν μπορεί παρά να προέλθει από το ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορεί παρά, στις κρίσιμες τούτες στιγμές, όπου κάτω από την πίεση των εξελίξεων, την πίεση των αρνητικών αποτελεσμάτων της προηγούμενης περιόδου, το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ – παρά τα προβλήματα του, να βγει μπροστά», είπε .

prionokordela
Keywords
Τυχαία Θέματα