Εξαπατούσε ηλικιωμένους προσποιούμενος τον εκπρόσωπο της εκκλησίας

00:01 21/10/2011 - Πηγή: 24wro
Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας έπεσε χθες ένας 35χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται για... κλοπές και απάτη εις βάρος ηλικιωμένων καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Όπως καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, άγνωστος άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο, πήγε στο σπίτι υπερήλικης γυναίκας που πάσχει από γεροντική άνοια, στην περιοχή της Γαρίτσας, και προσποιούμενος τον εκπρόσωπο της εκκλησίας τής απέσπασε χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια αφαίρεσε μέσα από την οικία της χρυσαφικά αξίας 20.000 ευρώ. Όπως επίσης καταγγέλθηκε, το ίδιο άτομο
είχε μεταβεί στο σπίτι της υπερήλικης και πριν από 15 ημέρες περίπου και με την ίδια μέθοδο της είχε αφαιρέσει και πάλι χρήματα.

Από την αξιοποίηση των στοιχείων που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκε ο 35χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι το άτομο που εισήλθε στην οικία της υπερήλικης.

Παράλληλα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε ο συλληφθείς, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε πλαστική σακούλα η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Ο 35χρονος κατηγορείται ακόμη ότι πριν από 10 ημέρες επιχείρησε να εξαπατήσει την οικιακή βοηθό υπερήλικα, στην πόλη της Κέρκυρας, και προσποιούμενος τον γνωστό του ηλικιωμένου, εισήλθε στην οικία και ερεύνησε τους χώρους, χωρίς, ωστόσο, να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός.


Keywords
Τυχαία Θέματα