Ευρωλίγκα: Ολοκληρώνεται το παζλ

08:25 7/4/2011 - Πηγή: 24wro
Μοναδική εκκρεμότητα για το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα...
είναι ποια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο.

Αυτό το θέμα θα λυθεί με το πέμπτο και τελευταίο ματς του ζευγαριού, που θα κρίνει οριστικά το νικητή. Την έδρα η Ρεάλ, το λιγότερο άγχος η Βαλένθια.


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ


Ρεάλ Μαδρίτης: Έχασε το πρώτο match ball της σειράς, καθώς ηττήθηκε με 81-72 στην έδρα της Βαλένθια και
ισοφαρίστηκε. Πλέον μεταφέρει τους αγώνες στην έδρα της στο τελευταίο ματς και με την ελπίδα να προκριθεί σε φάιναλ –φορ για πρώτη φορά μετά το 1996. Τις 4 φορές του το επιχείρησε από τότε μετρά ισάριθμους αποκλεισμούς, όμως ποτέ άλλοτε δεν είχε τέτοια καλή ευκαιρία. Στο ματς της περασμένης Πέμπτης, είχε ως μόνη λύση στο σκοράρισμα τον Τόμιτς με 20 πόντους και σίγουρα θέλει κάτι περισσότερο από τους υπόλοιπους για να πάρει το εισιτήριο. Εκτός ο σημαντικός πλέι –μέικερ Σέρχιο Ροντρίγκες.


Βαλένθια: Έχει αποδειχτεί εφτάψυχη αρκετές φορές κατά την διάρκεια της σεζόν. Τόσο στην πρώτη φάση, όσο και στην δεύτερη εξασφάλισε την πρόκριση της στα τελευταία ματς και σίγουρα θα θέλει να συνεχίσει αυτή την «άτυπη» φετινή της παράδοση. Ωστόσο τα πράγματα είναι δεδομένα δύσκολα για το συγκρότημα του Πέσιτς, που πάντως πήρε μια «καθαρή» νίκη την περασμένη Πέμπτη και διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες της. Είχε πέντε παίκτες πάνω από 10 πόντους και αυτό ήταν το στοιχείο που της έδωσε την νίκη. Σταθερά εκτός ο φόργουορντ Κλαβέρ και ο σέντερ Ογκούστιν.


Στο … ψαχνό

Σε συνομιλία μου με τον μπασκετικό Ανδρέα Κριαρά του είχε δώσει ως θέμα για άρθρο της Παρασκευής τις τέσσερις ομάδες που είχαν μειονέκτημα έδρας και προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ. Θα το γράψει ο Ανδρέας, καθώς θα περάσει η Βαλένθια με νίκη και απόδοση στο 2,93 από την 10Bet.com. Στα σοβαρά, η ομάδα του Πέσιτς είναι ικανή να περάσει από την έδρα της «βασίλισσας».


bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα