Ευρεία σύσκεψη υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο

20:32 26/3/2012 - Πηγή: 24wro
Η αποτελεσματικότερη δυνατή λειτουργία της κυβέρνησης έως τις εκλογές...
ο συντονισμός και η εναρμόνιση του πολιτικού λόγου των στελεχών του ΠΑΣΟΚ αλλά και οι εκκρεμότητες που αφορούν την προεκλογική εκστρατεία του κινήματος, τέθηκαν επί τάπητος κατά την ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αναφορικά
με την απελευθέρωση των ταξί στο ΠΑΣΟΚ αναμένουν βελτιωτικές παρεμβάσεις στα θέματα των τουριστικών βαν και των αριθμών των αδειών των ταξί, ενώ όπως διευκρινίζεται στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η συμβολή και διευκόλυνση της κυβερνητικής λειτουργίας.
Σύμφωνα με τον εκλογικό σχεδιασμό που αποκρυσταλλώνεται αυτή την εβδομάδα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, επισκέπτεται στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας την Κύπρο συνοδευόμενος από τον υφυπουργό περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κινήματος Πέτρο Ευθυμίου.
Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέμεινε ότι κατά την προεκλογική περίοδο πρέπει να αναδειχθεί η αντιφατική τάση της ΝΔ η οποία -όπως επανέλαβε -λειτουργεί πότε ως αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση και πότε ως συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση. Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε επίσης να σταματήσει κάθε δημόσια συζήτηση περί επιστροφής των διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ έως ότου αποφασίσουν για την τύχη τους με συντεταγμένο τρόπο τα αρμόδια όργανα του κινήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συμβιβασμός που επετεύχθη με τη γερμανική Siemens εντάσσεται στο νόμο του υπουργείου ανάπτυξης και μεταξύ άλλων αποφέρει στο ελληνικό δημόσιο 170 εκ. ευρώ ως αποζημιώσεις και 160 εκ. με τη μορφή επενδύσεων τα 100 εκ των οποίων εντός του 2012.
Τέλος, επίκειται πρωτοβουλία σε συνεργασία με τη ΝΔ προκειμένου να έρθει τροπολογία στη βουλή για τα οικονομικά των κομμάτων. Η συγκεκριμένη τροπολογία δεν θα εμπεριέχει καμία διευκόλυνση σε ότι αφορά τα δάνεια που έχουν συνάψει τα κόμματα ωστόσο η τελευταία δόση του ΄11 και η πρώτη του ΄12 θα πρέπει να είναι ανεκχώρητες και ακατάσχετες προκειμένου τα κόμματα να εξασφαλίσουν την ανεξαρτησία τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα