Έβγαλε τα μάτια της

21:05 22/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Μπλάκπουλ είχε στα χέρια της, την παραμονή, ωστόσο...
δέχτηκε τρία τέρματα στη τελευταία μισή ώρα από την Γιουνάιτεντ και αποχαιρέτησε την Πρέμιερ Λιγκ.

Μόλις για μία σεζόν κράτησε το όνειρο της Μπλάκπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Ίαν Χόλογουεϊ, ήθελε ακόμα και την ισοπαλία απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», για να πάρει τη παραμονή.
Ωστόσο, αυτό μόνο εύκολο δεν ήταν για τα «μανταρίνια». Από τη στιγμή, όμως, που ήταν μπροστά με 2-1 με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, θα μπορούσε να είχε αντιδράσει καλύτερα, από το να δεχτεί τρία τέρματα και
να αποχαιρετήσει την κατηγορία.
Ο Παρκ μόλις στο 20’ έβαλε τους «κόκκινους διαβόλους» μπροστά στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να ανατρέπουν την κατάσταση με τα τέρματα των Άνταμ (40’) και Τέιλορ - Φλέτσερ (57’).
Από εκεί και πέρα, όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε… πάρτι και με τα τέρματα των Άντερσον (62’), αυτογκόλ του Έβανς (74’) και Όουεν (81’) πήραν τη νίκη και υποβίβασαν τα «μανταρίνια» στην Τσάμπιονσιπ.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Φαν ντερ Σάαρ, Εβρά, Βίντιτς (87’ Ρούνεϊ), Ράφαελ, Έβανς (46’ Σμόλινγκ), Άντερσον, Παρκ (63’ Όουεν), Νάνι, Σκόουλς, Φλέτσερ, Μπερμπάτοφ.
ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ: Γκιλκς, Κρέινι, Έρντλι, Μπαπτίστ, Άνταμ, Σάουθερν (86’ Όρμεροντ), Βόαν, Πάντσεον (75’ Φίλιπς), Τέιλορ - Φλέτσερ (75’ Βάρνεϊ), Κάμπελ

onsports
Keywords
Τυχαία Θέματα