Εβαλαν βόμβα στη ΔΟΥ Κηφισιάς - Δεν πρόλαβαν να την εξουδετερώσουν οι αστυνομικοί

01:21 27/9/2013 - Πηγή: 24wro


Τη στιγμή που έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο αναρτήσεις στο διαδίκτυο οργάνωσης που υπογράφει ως...

«Εφεδροι Ειδικών Δυνάμεων» η οποία ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι εν λόγω έφεδροι αναρτούν σχόλια δεκάδων πολιτών που δήθεν συμφωνούν να γίνει πραξικόπημα.
Οι Εφεδροι όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν αξιώνουν «την αποκατάσταση της Εθνικής μας κυριαρχίας» ενώ ταυτόχρονα στη συγκέντρωση έχει δηλώσει συμμετοχή
η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών Α.ΚΙ.Σ. που, όπως αναφέρει η ΚΕΕΔ «αντιλαμβάνονται περί τίνος πρόκειται, έχοντας σωστή κρίση και συντάσσονται μαζί μας για την αποκατάσταση της Εθνικής μας κυριαρχίας».

Η σελίδα των Εφέδρων στο Facebook βρίθει από τέτοιου είδους σχόλια:
«Ισως πρέπει να παρθεί μια γενναία απόφαση… ο κόσμος θα το στηρίξει δεν μπορεί να ζει στην αβεβαιότητα και στην φτώχεια…ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ …..
«Ερχόμαστε λαμόγια!!!!!»
«Όλοι μαζί πάμε γερά»
«Νοιώθω περήφανος που αντιπροσωπεύουμε από γνήσια Ελληνόπουλα που ακολουθούν το δόγμα του φυσικού ηγέτη Γ. Παπαδόπουλου»
«Τελικά θα έχει «ζέστη» το Σάββατο… Γουστάρω!»
«Αυτός ο Αρειος Πάγος εδώ και δυο χρόνια που ποδοπατείται κάθε αρχή δικαίου, η πατρίδα μας έχει υποδουλωθεί στη Γερμανία, που έχουν οδηγηθεί στην εξαθλίωση χιλιάδες συμπολίτες μας και στην αυτοκτονία κοντά στις 5.000 που ήταν ;;;;….»
«είστε η τελευταία ελπίδα…..»
«Ο κόσμος παραμερίζει για να περάσει αυτός που ξέρει πού πηγαίνει»
«Ραντεβού όλοι το Σάββατο !!! φαντάζομαι το πρωί θα γίνετε χαμός με το θέμα θα προσπαθήσουν να μας σταματήσουν με κάθε τρόπο»
«Αντε να δούμε μια άσπρη μέρα…»
«Το ποταμι δεν γυριζει πισω. Οπως εστρωσαν, ετσι και θα κοιμηθουν.
ΟΜΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΤΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ!!!!»
«Εχουν χεστει πανω τους παιδια..Μην μασατε..Κανενας προσκυνημενος Αρειος Παγος δεν μπορει να ποινικοποιησει το 120 αρθρο του Συνταγματος…»
«Για την προκλητική παραβίαση του Συντάγματος από την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία , ενάντια στην κατεδάφιση όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων , ενάντια στην ισοπέδωση της παιδείας και της υγείας του λαού μας , ενάντια στη γενοκτονία που επιχειρείται εις βάρος όλων μας, δεν έχουν να πουν τίποτα;;»
«Κάποιος πρέπει να σώσει τη χώρα μας »
«είστε πνευματικά παιδιά του και πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι δια τον μοναδικό εθνάρχη που μας καθοδηγεί από ψηλά για το κάλο της πατρίδος εμπρός λοιπόν ούτε ένα βήμα πίσω το δίκαιο πάντα κερδίζει και το δίκαιό είναι του ταλαιπωρημένου λαού μας έχετε ιερά υποχρέωση να κάνετε την ανατροπή του σάπιου συστήματος η απιλεστους δεν περνάνε είναι φανερά προδότες»
«το 120/4 συντ. επιτάσσει κάθε Ελληνα να πράξει τα πρέποντα για να διασφαλιστεί το σύνταγμα και το πολίτευμα που έχει καταλύσει η φασιστική κυβέρνηση Σαμαρά».

iefimerida.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα