Έτσι ήθελαν να ξεχωρίσουν στο κόκκινο χαλί

17:27 23/2/2012 - Πηγή: 24wro
Κάθε χρόνο, σχεδιαστές και στυλίστες ...δίνουν «γη και ύδωρ» προκειμένου να ντύσουν τις διάσημες που θα περπατήσουν πάνω στο κόκκινο χαλί. Ορισμένες φορές, ο στόχος επιτυγχάνεται, άλλες πάλι θέλεις να κλείσεις τα μάτια σου μπροστά σε αυτό που αντικρίζεις.

Δείτε ποιες διάσημες απέτυχαν να κάνουν μια καλόγουστη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ.

Ξεκινάμε
με την Gwyneth Paltrow. Ποιος την συμβούλεψε να αφήσει το απλό και κομψό της στυλ για μια gothic εμφάνιση Alexander McQueen στην τελετή απονομής του 2002; Έχει όνομα αυτός ο στυλίστας; Η κοτσίδα, το υπερβολικό μακιγιάζ και η έλλειψη σουτιέν την έστειλαν ανεπιστρεπτί στη λίστα με τις πιο κακοντυμένες στην ιστορία του θεσμού.

Δύο χρόνια μετά, το 2004 δηλαδή, η εμφάνιση της Uma Thurman μας έκανε να αναρωτιόμαστε εάν αυτό που βλέπουμε είναι αληθές. Η Αμερικανίδα ηθοποιός επέλεξε μαζί με τους συνεργάτες της να εμφανιστεί με ένα φόρεμα Christian Lacroix, το οποίο μόνο αψυχολόγητο μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε. Τούλι, δαντέλα, χρυσές λεπτομέρειες, μπλε ζώνη, φουσκωτά μανίκια και ασυμμετρίες, όλα επιστρατεύτηκαν για αυτή τη σουρεαλιστική στιγμή του σχεδιαστή.

Και τέλος, η πολυτάλαντη Beyonce. Οι λάτρεις της ντίβα της ποπ μουσικής ξέρουμε πως δεν φοβάται να παίρνει ρίσκα. Όμως, το 2009 έκανε μία εμφάνιση που ακόμη και σήμερα προσπαθούν πολλοί να κατανοήσουν. Ίσως βιάστηκε για εκείνη την επιλογή της αλλά αυτά τα χρυσά τριαντάφυλλα δεν φεύγουν από το μυαλό μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα