Ετοιμος να γκρεμίσει άλλον ένα μύθο ο Μέσι!

20:14 22/10/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Λιονέλ Μέσι είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της εποχής που διάγουμε...
και για τον οποίο θα μιλάμε τα επόμενα 50 χρόνια, μέχρι να βγει άλλος ένας που θα μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας και να παραμιλάμε με τα πεπραγμένα του στο χορτάρι...

Ο βραχύσωμος άσος της Μπαρτσελόνα που έχει καταρρίψει ήδη αναρίθμητα ρεκόρ είναι έτοιμος να πάρει άλλο ένα από τον θρυλικό Πελέ και για να μην το καταφέρει θα πρέπει να έρθει το σύμπαν τούμπα.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος κατά το ημερολογιακό έτος 1959 είχε σημειώσει 75 γκολ,
ρεκόρ που φάνταζε ακατάρριπτο ως και σήμερα. Ο Μέσι με το χατ-τρικ που σημείωσε στο 5-4 των «μπλαουγράνα» επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έφτασε στα 71 γκολ μέσα στο 2012!

Ετσι λοιπόν, έχοντας δυο μήνες στη διάθεσή του για να σκοράρει θεωρείται δεδομένο ότι θα καταρρίψει το ρεκόρ του Πελέ! Το 1959 το βαρύ πυροβολικό της Σάντος είχε σημειώσει 66 γκολ με τη φανέλα του συλλόγου, σκοράροντας άλλες εννιά φορές με την Εθνική Βραζιλίας.

Πελέ και Μαραντόνα, που θεωρούνται οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ετοιμάζονται να... φάνε την σκόνη του Μέσι, ο οποίος αν συνεχίσει έτσι κι αν συνυπολογίσουμε ότι διανύει το 25ο έτος της ηλικίας του θα περάσει στην ιστορία ως ο κορυφαίος του αθλήματος, από καταβολής του.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, συν τοις άλλοις στοχεύει στο να κατακτήσει την «χρυσή μπάλα» για τέταρτη διαδοχική χρονιά...

enimerwsi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα