Εθισμένος στην κοκαΐνη και τις πόρνες ο Λαμάρ της Κλοέ

16:50 6/9/2013 - Πηγή: 24wro
Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα στον γάμο της Κλοέ Καρντάσιαν (Khloe Kardashian) η οποία δεν φαίνεται διατεθειμένη να… καταπιεί τις "πομπές" του άντρα της...

Οι πληροφορίες θέλουν τον Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) να πέρασε μόλις την πόρτα της κλινικής αποτοξίνωσης, δείχνοντας έτσι καλή θέληση ύστερα από το τελεσίγραφο που του έδωσε η σύζυγος.

Όμως οι εξελίξεις δεν λειτουργούν υπέρ του διάσημου μπασκετμπολίστα καθώς ένας άντρας που υποστηρίζει ότι τον προμήθευε με ναρκωτικά και πληρωμένες συνοδούς, τον "δίνει" κανονικότατα.

Μιλώντας στο RadarOnline, το βαποράκι αποκαλύπτει ότι του Λαμάρ του άρεσαν οι πόρνες πολυτελείας ενώ ο ίδιος τον προμήθευε συχνότατα με κοκαΐνη και κρακ.

Βέβαια, το τυπάκι που αυτοαποκαλείται "Mr. Fixit" (σε ελεύθερη απόδοση "Ο κ. Φτιάξτο"), το άλλαξε λίγο το παραμύθι στη συνέχεια καθώς ενώ επιμένει ότι έχει δει τον Λαμάρ επανειλημμένα με συνοδούς που προτιμούσαν πολλοί άλλοι σελέμπριτις, ο ίδιος δεν φάνηκε να προχωρά στο… ψητό.

"Έκαναν ναρκωτικά. Περνούσαν καλά. Πήγαιναν σε πάρτι για να πιούν, αλλά ο Λαμάρ δεν φαινόταν αν γίνεται πολύ φιλικός", μεταφέρει το βαποράκι. Δηλαδή ο Λαμάρ τι; Κύριος; Μάλιστα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο ίδιος και το καταθέτει στο κοινό ο "Mr. Fixit" όμως, είναι η σχέση που παίζει σε όλα αυτά ο αδελφός της Κλοέ, Ρομπ (Rob) ο οποίος συνόδευε τον γαμπρό του τις περισσότερες από τις έξαλλες νύχτες τους.

"Δεν έχω να πω κάτι για τον Ρόμπερτ εκτός από το ότι τον έχω δει να διασκεδάζει και να πίνει σε πάρτι. Αυτό μόνο. Όμως ναι, τους έχω δει μαζί πολλές φορές", συνεχίζει ο "αυτόπτης".

Λαμάρ έχει μεγάλο πρόβλημα εθισμού και δεν το έχει καταλάβει ούτε ο ίδιος", απεφάνθη το βαποράκι τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα. Έχει μεγάλες φουρτούνες, δηλαδή, η Κλοέ μπροστά της.
Keywords
Τυχαία Θέματα