Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα ζώδια

17:01 2/3/2012 - Πηγή: 24wro
Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάρτιο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας...
Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η χαρά και ο έρωτας πέφτουν σαν αστέρια στην αγκαλιά σας και σας λούζουν με ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο έχετε σε αφθονία ό, τι και αν επιθυμήσετε. Απλά το ζητάτε και αυτό εκπληρώνεται. Ο Θεός της Τύχης χέρι – χέρι με την Αφροδίτη σας προσφέρουν έναν από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες και ζήστε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Ακόμα και κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφος με τη θετικότητα και την αισιοδοξία σας αντιμετωπίζονται και μπορείτε να ζήσετε μοναδικές και άκρως αλησμόνητες στιγμές. Γύρω στα μέσα του μήνα η ερωτική ικανοποίηση κορυφώνεται και είναι πολύ πιθανόν χαρμόσυνα γεγονότα να συνοδεύονται από ευχάριστες αποφάσεις. Μετακινήσεις και εκδρομές ευνοούνται αλλά από τις 12 και μετά προσέχετε, μην -πάνω στη χαρά σας- ξεχάσετε από τα κλειδιά σας μέχρι τις αποσκευές σας. Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας εμφανίζει απεριόριστες δυνατότητες που θα αλλάξουν το ρου τη ζωής σας προς το καλύτερο.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο Κρόνος μέσα από τον οίκο των σχέσεων σας πιέζει να πάρετε αποφάσεις θέτοντας σας διλήμματα και προτάσσοντας σας τόσο ηθικά όσο και κοινωνικά αιτήματα. Καλό είναι να προχωρήσετε με πυξίδα την καρδιά σας, αντί να ακολουθήσετε αυτά που θέλουν οι άλλοι. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο συμβάλλει στο να ανακαλύψετε ό, τι εσείς επιθυμείτε και να προσανατολιστείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Γύρω στα μέσα στου μήνα θα αισθανθείτε έτοιμοι να κάνετε βήματα και να κατακτήσετε τους δικούς σας αισθηματικούς στόχους. Παράλληλα, η παρουσία της Μαύρης Σελήνης στο ίδιο ζώδιο δείχνει ότι θα παρακάμψετε έξωθεν διαταγές και προσταγές και θα αφουγκραστείτε βαθιά κρυμμένες επιθυμίες και ανάγκες που θα σας ωθήσουν να βρείτε την ευτυχία και να βιώσετε ανεπανάληπτη τέρψη και απόλαυση. Τέλος, με τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 22 Μαρτίου αισθάνεστε ένα νέο αέρα να πνέει γύρω σας και νιώθετε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα νέο πιο συναρπαστικό κύκλο.

Ταύρος
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Το λαμπερό φως της Αφροδίτης έρχεται να λιώσει το χιόνι που έχει σκεπάσει τη ζωή σας και να σας βγάλει από τη χειμερία νάρκη γεμάτους ενέργεια και διάθεση να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Η Πανσέληνος στις 8 Μαρτίου μέσα στον 5ο οίκο γιορτάζει τον έρωτα, σας προσφέρει ευχαρίστηση και σας ωθεί να γίνετε αυτό για το οποίο είστε προορισμένοι. Παρόλο που ο Άρης είναι διστακτικός και σας φέρνει κάποια εμπόδια, εντούτοις το όραμά σας είναι πολύ ζωντανό και μπορείτε να αντιπαρέλθετε δυσκολίες και αναποδιές μέσα από τις οποίες οι στόχοι σας γίνονται πιο ισχυροί. Μην ξεχνάτε ότι το όλο ζήτημα είναι μέχρι να πάρετε την απόφαση. Όταν βάλετε το κλειδί στη μηχανή, δεν σας σταματάει τίποτα. Αν και τα πράγματα είναι δεν ρόδινα, αυτό δεν σημαίνει πως χάνετε τον έλεγχο, αντίθετα βλέπετε τα στραβά της σχέσης και, έχοντας τα υπόψη σας, αλλάζετε πρώτα εσείς και μετά συμβάλλετε στην καλυτέρευσή της. Η Νέα Σελήνη στον 1
Keywords
Τυχαία Θέματα