Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

05:13 4/6/2012 - Πηγή: 24wro

Ο Ιούνιος ξεκινά με ανέμελες στιγμές και ...όμορφες διαδρομές που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να κάνετε νέα και ενδιαφέροντα πράγματα μαζί με το ταίρι σας. Η πολυαστρία στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων ευνοεί τις διακοπές και τις ερωτικές αποδράσεις σε μέρη με καλοκαιρινό σκηνικό. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 5 του μήνα φέρνει κάποια μελτέμια στη σχέση σας που γρήγορα θα ξεχάσετε. Από τις 7 του μήν,α ο Ερμής εισέρχεται στον οίκο του σπιτιού και στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν σχέσεις με μέλη της οικογένειας ενώ η αποκάλυψη κάποιων μυστικών πιθανόν γύρω στις 11 του μήνα να σας οδηγήσουν σε απρόβλεπτες συμπεριφορές. Το τελευταίο πενθήμερο του μήνα σίγουρα η επικοινωνία με το έτερο ήμισυ είναι πιο θερμή και συνάμα πιο ερωτική. Ζεστά, αν όχι καυτά τετ- α- τετ, αναζωπυρώνουν τη φλόγα του έρωτά σας και αγκαλιάζουν τη σχέση σας. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι πολύ πιθανόν να αγοράσετε ένα νέο μεταφορικό μέσο που θα κάνει πιο άνετες τις μετακινήσεις σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό του Ιουνίου ευνοεί νέες και πολλές γνωριμίες που θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα να δοκιμάσετε και να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης στους Διδύμους το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ίσως αλλάξει τη γνώμη σας για μια σχέση που είχε διακοπεί ή είχε παραμείνει σε εκκρεμότητα. Είναι πολύ πιθανόν ο έρωτας να ξαναγεννηθεί όπως επίσης πιθανόν είναι δύο χείλη να ενωθούν μόνο για μια στιγμή. Το τρίγωνο του Άρη με τη Μαύρη Σελήνη στις 13 Ιουνίου ίσως δώσει φτερά σε ένα φλερτ που έχει προκύψει μέσα στο χώρο εργασίας, καθώς εσείς δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο και βρίσκετε την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε πιο πέρα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και τον Ερμή στο Λέοντα ένα νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει σαν ήλιος και με τις όμορφες αχτίδες του να φωτίσει τον ουρανό σας.

Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μπορεί ο Δίας να αποχωρεί από το δικό σας ζώδιο όμως η εύνοια και η τύχη του θα αυξηθεί κατά ποσότητα, μέγεθός και αριθμό. Και αυτό γιατί εισέρχεται στον τομέα των συναισθηματικών και υλικών απολαβών που για εσάς δεν είναι απλά σημαντικός είναι κεφαλαιώδης. Περιμένετε λοιπόν καλούδια και όμορφα δώρα τόσο στην συναισθηματική όσο και στην οικονομική ζωή. Από την άλλη, η παρουσία του Άρη στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου σας κινητοποιεί, προκειμένου να λύσετε τους γόρδιους δεσμούς με το παρελθόν και να απολαύσετε το τώρα και τις χαρές του παρόντος. Γύρω στα τέλη του μήνα με τον Δία και τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο, καλό θα είναι να αποφύγετε πάθη και μυστικά που μπορούν να σας παρασύρουν σε καταστάσεις που θα μετανιώσετε ή θα σας κάνουν να ντραπείτε.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με το πέρασμα του Δία στους Διδύμους ξεκινάει μια πολύ ευτυχής περίοδος της ζωής σας που θα αισθανθείτε αγάπη, θα νιώσετε ασφάλεια και παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε που θα
Keywords
Τυχαία Θέματα