Εργαζόμενοι την έπεσαν σε Δανιηλίδη και Μπουτάρη!

12:11 19/10/2011 - Πηγή: 24wro
Στόχος για τρίτη φορά γίνεται ο δήμαρχος...
Νεάπολης- Συκεών και πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μ
επιτέθηκαν στον κ. Δανιηλίδη στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης όπου βρέθηκαν οι δήμαρχοι της πόλης για να συνεδριάσουν για το θέμα των σκουπιδιών. Ο κ. Δανιηλίδης κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια του Γιάννη Μπουτάρη, ενώ και οι υπόλοιποι δήμαρχοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε o Δήμος Θεσσαλονίκη,
αναφέρεται:
"Στο Γραφείο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης εισέβαλαν Συνδικαλιστές των ΟΤΑ της περιοχής της Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης, Ηλία Μανουσαρίδη, σπρώχνοντας αναίτια, προκλητικά και βίαια τον Γιάννη Μπουτάρη, προκειμένου να καταλάβουν το χώρο εργασίας του.
Ο κ. Μανουσαρίδης, που προέβη στη βίαιη απώθηση του Γιάννη Μπουτάρη, με στόχο την κατάληψη του γραφείου του, όπου θα πραγματοποιούνταν προγραμματισμένη σύσκεψη με δημάρχους του πολεοδομικού συγκροτήματος με αντικείμενο ένα κοινό πλαίσιο δράσης για την αποκομιδή των συσσωρευμένων απορριμάτων μετα τη λήξη της απεργίας, εισέβαλε ως «ταύρος εν υαλοπωλείω», κραυγάζοντας μαινόμενος".
Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για βίαιες και χυδαίες συμπεριφορές και τονίζεται: "Το συνδικαλιστικό κίνημα δεν είναι δυνατόν να πορεύεται και να διεκδικεί με τέτοιους τρόπους, ειδικά από θεσμούς και φορείς, όπως ο Δήμος Θεσσαλονίκης, που δεν λαμβάνουν τις αποφάσεις στις οποίες οι εργαζόμενοι αντιστέκονται".
Να σημειωθεί οτι στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο δεν συμμετείχαν δήμαρχοι που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία.


Keywords
Τυχαία Θέματα