ΕΠΟ: Ο λόγος στη δικαιοσύνη!

10:00 14/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ετοιμη να κάνει το επόμενο βήμα είναι η ΕΠΟ...
αναφορικά με το θέμα των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα η ομοσπονδία θα στείλει στον εισαγγελέα και στα όργανα της αθλητικής δικαιοσύνης την ασφαλιστική ενημερότητα του Ηρακλή που παρουσίασε ο Πιλάβιος χθες στη Βουλή,
τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες του Ιωνικού και του Εθνικού, όπως επίσης και δυο ομάδων της Football League 2. Οι δυο τελευταίες πιάστηκαν στην… τσιμπίδα μετά από έλεγχο που έγινε, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη κι έτσι δεν αποκλείεται να προκύψουν… θέματα και για άλλες ομάδες.

Ειδικότερα ο Ηρακλής βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Το έγγραφο της ασφαλιστικής ενημερότητας θα σταλεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, όπου προσέφυγε ο Αστέρας Τρίπολης και ζητεί να αφαιρεθούν επτά βαθμοί από το «γηραιό». Είναι ένα εύλογο αίτημα, με δεδομένο το έγγραφο που παρουσίασε ο Πιλάβιος, καθώς ο Ηρακλής δεν είχε δικαίωμα να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο. Αν γίνει δεκτό το αίτημα του Αστέρα, τότε ο «γηραιός» δεν θα υποβιβαστεί μέσω αδειοδότησης αλλά μέσω της βαθμολογίας. Η Superleague θα περιμένει την εξέλιξη της υπόθεσης και μετά θα προχωρήσει στην επικύρωση της βαθμολογίας.

Στο μεταξύ η ΕΠΟ δεν είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει το αίτημα των Βουλευτών-μελών της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, προχωρώντας στο άνοιγμα των φακέλλων των αδειοδοτήσεων των ομάδων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από Δευτέρα η UEFA θα στείλει νέο έγγραφο που θα προειδοποιεί, αρμόδιους και μη, να μην προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση.
theplayer
Keywords
Τυχαία Θέματα