Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ

15:12 24/5/2012 - Πηγή: 24wro
Θετικά αποτίμησαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα σεΠαρίσι και Βερολίνο, κάνοντας πάντως λόγο για...
σκόπιμη παραβίαση τηςδημοσιογραφικής δεοντολογίας, όσον αφορά στην κάλυψη των επισκέψεων απόΜΜΕ στην Ελλάδα.
Ειδικότερα, ο συντονιστής της επικοινωνιακής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Β.Μουλόπουλος,
στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων, σημείωσε ότιστον γαλλικό Τύπο δεν υπήρξε κανένα δημοσίευμα για δήθεν ενόχληση τουπροέδρου Ολάντ από το «Ολαντρέου» και αυτή η δήθεν ενόχληση εμφανίστηκεμόνο στα ελληνικά ΜΜΕ. Είπε ακόμη ότι «το δήθεν ατόπημα, κανείς δεν τοθεώρησε ατόπημα στη Γαλλία».
Παράλληλα, υπογράμμισε το μεγάλο ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ για το ταξίδιτου κ. Τσίπρα, αναφέροντας ότι την επίσκεψη στο Παρίσι την κάλυψαν 200δημοσιογράφοι και την επίσκεψη στο Βερολίνο 300.
Πιστεύουμε, είπε ο κ. Μουλόπουλος, «ότι το κύκλωμα της διαπλοκής είναιτο εξής: είναι χρήμα για παραγωγή ενημέρωσης, ενημέρωση για παραγωγήπολιτικής και πολιτική για παραγωγή χρήματος».
«Νομίζω», συνέχισε, «ότι αυτό το κύκλωμα φοβάται μία ενδεχόμενηκυβέρνηση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο ΣΥΡΙΖΑ». «Εμείς λέμε ότι αυτότο κύκλωμα θα το σπάσουμε γιατί θέλουμε υγιή ενημέρωση και υγιή ΜΜΕ»ανέφερε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, απέδωσε σε προπαγάνδα φήμες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει ΜΜΕ καισυμπλήρωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ανεξάρτητους δημοσιογράφους μεαξιοπρεπείς μισθούς, σύμφωνα με τους κανόνες της αγοράς».
Keywords
Τυχαία Θέματα