Επιστολή του δημοσιογράφου που έπεσε θύμα αστυνομική βίας

18:34 22/6/2012 - Πηγή: 24wro
Επιστολή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο απέστειλε ο δημοσιογράφος Τσοκάνης Μιχάλης του EVIAZOOM...
ο οποίο, όπως καταγγέλλει, έπεσε θύμα αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας, από τον αστυνομικό διευθυντή του τοπικού τμήματος, Μανώλη Γρηγοράκη. Ο κ. Τσοκανάκης μιλά για το περιστατικό.

Διαβάστε την επιστολή:
Σήμερα την Παρασκευή 22 Ιουνίου ο 26χρονος δημοσιογράφος της EVIAZOOM Τσοκάνης Μιχάλης βρέθηκε στην αστυνομική Διεύθυνση στης Εύβοιας στον 4ο όροφο για να συναντήσει τον αστυνομικό
διευθυντή της Εύβοιας Μανώλη Γρηγοράκη μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε την Πέμπτη απο την γραμματεία της αστυνομικής Διεύθυνσης.
Εκεί ο Μανώλης Γρηγοράκης επιτέθηκε φραστικά στην αρχή στον Τσοκάνη Μιχάλη και έπειτα τον πλάκωσε στις μπουνιές και στις κλωτσιές ενώ ακόμα και πεσμένος στο έδαφος δεχόταν χτυπήματα από τον αστυνομικό διευθυντή και στο τέλος τον πέταξε από τις σκάλες!!! Η πρωτοφανής αυτή βία έγινε μπροστά στον υποδιευθυντή Βαγγέλη Φλεβάρη, τον Διοικητή ασφαλείας Σπύρο Βαρσαμά και σε άλλους . Κατά τη διάρκεια του ξύλου ο Μανώλης Γρηγοράκης εξύβριζε με χυδαίες εκφράσεις τον Τσοκάνη Μιχάλη όπως Καραγκιόζη, Μουν...νο, θα σε βάλω φυλακή ρε αρχ...δι...
Ο Τσοκάνης Μιχάλης που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας δηλώνει τα εξής:
«Έχω χτυπήματα στην κοιλιά, στο κεφάλι και στην πλάτη από τον Μανώλη Γρηγοράκη. Είμαι ακόμα σοκαρισμένος. Μου κάνει εντύπωση ότι οι μάρτυρες του συμβάν έμειναν αμέτοχοι και δεν έκαναν τίποτα να σταματήσουν τον Μανώλη Γρηγοράκη.
Φοβάμαι και για την ζωή μου καθώς εκτός από τον προπηλακισμό δέχτηκα και απειλές απο τον Μανώλη Γρηγοράκη ότι αν τολμήσω να κάνω μήνυση θα με φάει ζωντανό και θα με κλειδώσει στα κρατητήρια.
Ζητώ από τον Υπουργό κ.Δένδια, τον Εισαγγελέα να επέμβει σήμερα καθώς κινδυνεύει η ζωή μου!
Δεν μπορώ να πάω στην Αστυνομία να κάνω μηνύσεις καθώς ο Αστυνομικός Διευθυντής τους έχει δώσει εντολή να με συλλάβουν όπου με βρουν.
Επίσης ζητώ να βγει τι κατέγραψαν οι κάμερες της αστυνομίας καθώς είδα τις δηλώσεις του κρητικού Μανώλη Γρηγοράκη που λέει ψευδώς ότι δεν με χτύπησε».

zougla.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα