Επίσημο mouse και keyboard για το Modern Warfare 3

21:21 19/10/2011 - Πηγή: 24wro
H Logitech αποκάλυψε ένα ειδικό σετ ποντικιού (Laser G9X) και πληκτρολογίου (Gaming G105) που είναι ειδικά κατασκευασμένα …
για το Call of Duty: Modern Warfare 3. To επίσημο πληκτρολόγιο του τίτλου της Activision
έχει ειδικό LED φωτισμό σε πράσινη απόχρωση, ενώ φέρει και έξι προγραμματιζόμενα πλήκτρα με δυνατότητα ορισμού 3 εντολών στο κάθε ένα.

Το περιφερειακό αντιλαμβάνεται και τα πολλαπλά πατήματα πλήκτρων που αντιπροσωπεύουν ειδικές εντολές. Για παράδειγμα έως και 5 πλήκτρα μπορούν να πατηθούν μαζί, ενώ πολύπλοκες λειτουργίες καταγράφονται χωρίς επαναλήψεις, κάτι συχνό σε άλλα πληκτρολόγια. Όσον αφορά στο ποντίκι, το G9X προσφέρει δυνατότητα άμεσης ρύθμισης μέχρι και για σάρωση 5700 dpi, ενώ η ροδέλα κύλισής του δεν πάει πίσω, καθώς είναι τεχνολογίας MicroGear, ιδανική για επιλογή όπλων στα παιχνίδια shoot’ em up. Το βάρος του ρυθμίζεται με ένα ειδικό σύστημα με πολλά διαφορετικά βαράκια (συνολικά 28 γραμμάρια), οπότε μπορούμε να επιλέξουμε τον ιδανικό για εμάς συνδυασμό.

Tο πληκτρολόγιο Logitech Gaming G105 αναμένεται στην Ευρώπη από τον Νοέμβριο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €69,99. Αντίστοιχα, το ποντίκι Logitech Laser G9X θα κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά την ίδια περίοδο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €79,99.


Keywords
Τυχαία Θέματα