Επιμένει στην αθωότητά της η Νοξ

17:41 3/10/2011 - Πηγή: 24wro
Με δάκρυα στα μάτια, η 24χρονη φοιτήτρια Αμάντα Νοξ… επανέλαβε ότι δεν έχει σχέση με τον φόνο της Μέρεντιθ Κέρτσερ. Ισόβια έχει ζητήσει ο εισαγγελέας 

Η Αμερικανίδα φοιτήτρια Αμάντα Νοξ δήλωσε αθώα για μια ακόμα φορά, χαρακτηρίζοντας "εντελώς άδικες" της κατηγορίες σε βάρος της, κατά την τελευταία ημέρα της εκδίκασης της έφεσής της κατά της καταδίκης της για τη δολοφονία, το 2007 στην Περούτζια, της βρετανής συγκατοίκου της Μέρεντιθ Κέρτσερ.
"Οι κατηγορίες είναι εντελώς άδικες", δήλωσε κλαίγοντας η 24χρονη φοιτήτρια, λίγο πριν το δικαστήριο αποσυρθεί για να αποφασίσει
ποια θα είναι η ετυμηγορία του, η οποία δεν θα ανακοινωθεί πριν από τις 20:00 τοπική ώρα .
"Πληρώνω για ένα έγκλημα που δε διέπραξα", υποστήριξε η Νοξ που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε 26ετή κάθειρξη και για την οποία ο εισαγγελέας έχει ζητήσει ισόβια.
"Θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου. Θέλω να ξαναβρώ τη ζωή μου. Δε σκότωσα, δε βίασα, δεν ήμουν εκεί", πρόσθεσε.
Η σφαγή της Μέρεντιθ Κέρτσερ
Η 21χρονη φοιτήτρια από το Λιντς Μέρεντιθ Κέρτσερ είχε βρεθεί ημίγυμνη μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τη Νοξ. Το σώμα της έφερε 43 μαχαιριές. Η νεκροψία έδειξε ότι είχε προηγουμένως βιαστεί.
Αθώος δήλωσε και ο πρώην φίλος της Νοξ, ο 27χρονος Ιταλός Ραφαέλε Σολέτσιτο, ο οποίος έχει ήδη εκτίσει τέσσερα χρόνια στη φυλακή.
Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, η Νόξ και ο τότε φίλος της έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στη Μέρεντιθ ενώ ο Ρούντι Γκεντέ, ένας άστεγος από την Ακτή του Ελεφαντοστού, της κρατούσε τα χέρια επειδή η 21χρονη δεν ήθελε να συμμετάσχει σε ερωτικά παιχνίδια. Όλοι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ.


AMANDA KNOX: Emotional appeal in court in Italy by itnnews
Keywords
Τυχαία Θέματα