Έπεσε στην παγίδα ο Ολυμπιακός

11:58 28/12/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Ολυμπιακός πήγε στην Βιτόρια με τον αέρα του φαβορί αλλά εκεί συνάντησε μία αλλαγμένη Κάχα Λαμποράλ...
και ηττήθηκε 82-74 στην πρεμιέρα του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Έχοντας στο μυαλό του την εικόνα της Κάχα Λαμποράλ που νίκησε πανεύκολα στην προηγούμενη επίσκεψή του στην "Φερνάντο Μπουέσα Αρένα", ο Ολυμπιακός έπεσε… "θύμα" των Ισπανών.

Ηττήθηκε με σκορ 82-74 στην πρεμιέρα
του στον 6ο όμιλο του Top-16 καθώς δεν κατάφερε ποτέ να σταματήσει τον Λάμπε που εκτελούσε (25 π) και τον Ερτέλ που δημιουργούσε, υπό τις οδηγίες πλέον του Τάμπακ που διαδέχθηκε τον Ιβάνοβιτς και άλλαξε την εικόνα της ομάδας.

Οι "ερυθρόλευκοι" εμφανίστηκαν στην… συνήθως φιλόξενη στο παρκέ τουλάχιστον, για αυτούς, Βιτόρια, με την υπερβολική σιγουριά των εφτά συνεχόμενων νικών στην Ευρωλίγκα και το "πλήρωσαν". Η Κάχα είχε αλλάξει πολύ από το προηγούμενο ραντεβού των δύο ομάδων και σάστισε τον πρωταθλητή Ευρώπης που όταν βρέθηκε να κυνηγάει, δεν έδειξε τον χαρακτήρα που μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Αν και στο δεύτερο δεκάλεπτο προηγήθηκε με έντεκα πόντους, στην αρχή της τρίτης περιόδου υπέστη καθολική καθίζηση. Ο Λάμπε έκανε ό, τι ήθελε τον Πάουελ και τον Χάινς, ο Ερτέλ δημιουργούσε αλλά και σκόραρε και ο Όλεσον έκανε τα…δικά του από την περιφέρεια. Ο Μπαρτζώκας δεν βρήκε λύσεις από τον πάγκο, ο Σπανούλης…σίγησε και κάπως έτσι ήρθε για τον Ολυμπιακό η ήττα σε αυτήν την πρώτη του "εμφάνιση" στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Επόμενος αντίπαλος για τους Πειραιώτες, η Μπεσίκτας στο ΣΕΦ την επόμενη εβδομάδα.

news.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα