Ε.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Με ξενερώνουν τα χαζοπαιχνιδάκια!

02:32 4/11/2012 - Πηγή: 24wro
Έναν άντρα που να ξέρει τι θέλει ψάχνει η Έλενα Παπαβασιλείου...
Την άποψη ότι στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες εκφράζει σε συνέντευξη της η Έλενα Παπαβασιλείου τονίζοντας πως την ξενερώνουν τα χαζοπαιχνιδάκια.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ η σέξι παρουσιάστρια δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κανόνες στον έρωτα, ούτε υπάρχει
κανένα εγχειρίδιο οδηγιών που να μας δείχνει πώς πρέπει να ερωτευτούμε. Το μαγικό στον έρωτα είναι πως δεν ξέρεις ποτέ πώς μπορεί να εξελιχθεί και δεν μετριέται με τον χρόνο.

Ακούω για παράδειγμα κάποια ζευγάρια που υποστηρίζουν ότι πρέπει να τον ξέρεις τον άλλο χρόνια για να παντρευτείς. Διαφωνώ. Έτσι κι αλλιώς καταλαβαίνεις σχεδόν από την αρχή αν με τον άλλο ταιριάζετε ή όχι. Το λάθος που κάνουμε τις περισσότερες φορές είναι ότι παραμυθιάζουμε τον εαυτό μας πως μια σχέση θα πάει καλά και εθελοτυφλούμε.

Μου έχει συμβεί να είμαι σε μια σχέση και να προσπαθώ μάταια γι’ αυτήν, ενώ έβλεπα ότι δεν τράβαγε. Δεν χρειάζεται να περιμένεις δέκα χρόνια για να σιγουρευτείς ότι ο άντρας που είναι δίπλα σου είναι ο κατάλληλος. Αν είναι, θα το νιώσεις από την πρώτη στιγμή».
Όσο για τα… παιχνιδάκια, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Αυτό ισχύει για πολλούς άντρες και για πολλές γυναίκες. Για μένα όμως ισχύει ακριβώς το αντίθετο: όσο ασχολείται, κολλάω. Δεν μπορώ τα χαζοπαιχνιδάκια. Με ξενερώνουν. Θέλω ο άντρας να ξέρει τι θέλει. Δεν μπορώ να είμαι με έναν άντρα που δεν με θέλει όσο τον θέλω κι εγώ, μη σου πω ότι θέλω να με θέλει και περισσότερο».
Keywords
Τυχαία Θέματα