Εντυπωσιακή εμφάνιση της Πίππα στους δρόμους του Λονδίνου

03:15 22/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Πίππα Μίντλετον, αδελφή της νεόνυμφης Κάθριν...
Δούκισας του Cambridge, βγήκε για ψώνια στους πολυσύχναστους δρόμους του Λονδίνου μαγνητίζοντας ακόμη μια φορά τα φλας των φωτογράφων που την ακολουθούσαν.
Το έτερο διάσημο μέλος της οικογένειας Μίντλετον, πρόσφατα εντοπίστηκε να κάνει τα ψώνια της σε μεγάλο πολυκατάστημα της Βρετανικής πρωτεύουσας παρέα με τον πρώην σύντροφό της Τζορτζ Πέρσι. Μετά την βόλτα της στα μαγαζιά γευμάτισε  σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια του εμπορικού κέντρου
του Λονδίνου.

Το αγαπημένο - τον τελευταίο καιρό- πρόσωπο όλων των paparazzi, εμφανίστηκε με casual στιλ, φορώντας στενό μπλου-τζην παντελόνι με ασορτί αμάνικο πουκάμισο. Συνοδευόμενη και πάλι από τον πρώην φίλο της, που τυγχάνει να είναι και γιος ενός από τους πιο πλούσιους ανθρώπους της Αγγλίας, πέρασε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Μαδρίτη της Ισπανίας ενώ ο σύντροφος της γι’ αυτό το διάστημα, Άλεξ Λούντον, παρέμεινε στο Λονδίνο.

«Είμαι χαρούμενη, έχω πολλή ενέργεια και βρίσκομαι σε απόλυτη φόρμα!» δήλωσε πρόσφατα η ίδια. «Κάνω μαθήματα pilates σε εβδομαδιαία βάση και η σωστή αναπνοή, η μυϊκή ενδυνάμωση, η ευλυγισία και η ηρεμία είναι μόνο μερικά από όσα έχω κερδίσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα