Ενόχλησαν Ρικέλμε από Ελλάδα!

14:54 12/7/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε αποχώρησε...
από την Μπόκα Τζούνιορς και οι προτάσεις στον Αργεντινό άσο άρχισαν να έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Μάλιστα, μία από αυτές ξεκίνησε από την Ελλάδα!

Ο κύκλος του Χουάν Ρικέλμε στην αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έκλεισε και οι μνηστήρες για τον 34χρονο Αργεντινό μαζεύτηκαν. Πρώτη ήταν η Φλάμένγκο που ψάχνει τον αντίΡοναλντίνιο και του κατέθεσε ήδη πρόταση.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά ομάδων από το Κατάρ και την Κίνα όπου η Σανγκάη του Ντρογκμπά επιθυμεί την απόκτησή του. Κάπου εκεί ήρθε και η ενόχληση από την Ελλάδα.
Όπως αναφέρει το Goal άνθρωπος που ενεργούσε εκ μέρους μεγάλης ελληνικής ομάδας-κατά πάσα πιθανότητα ο Ολυμπιακός-ήρθε σε επαφή με τους εκπροσώπους του Ρικέλμε προσφέροντας ένα ποσό που θα ξεπερνά το 1,2 εκατ. ευρώ χωρίς μάλιστα τα μπόνους.

Βέβαια, η απάντηση που πήραν δεν ήταν και τόσο θετική, αφού δύσκολα ο Ρικέλμε θα επιστρέψει στην Ευρώπη, ενώ αν επέστρεφε θεωρεί ότι πρώτο λόγο έχει η Βιγιαρεάλ στην οποία λατρεύεται από την οποία αποχώρησε για να επιστρέψει στην αγαπημένη του Μπόκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα