Εννέα συλλήψεις για απειλή με όπλο σε σχολείο!

12:21 11/10/2011 - Πηγή: 24wro
Απίστευτα περιστατικά συμβαίνουν στην Κρήτη...
όπου ακόμη και ανήλικοι μαθητές οπλοφορούν και μάλιστα δεν διστάζουν να κολλήσουν τις κάννες των όπλων τους στα κεφάλια συμμαθητών τους! Ένα τέτοιο πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη στο Αρκαλοχώρι και οδήγησε στην σύλληψη εννέα ατόμων, πέντε ανήλικων παιδιών και των γονιών τους!

Αιτία του πρωτοφανούς συμβάντος ήταν η κατάληψη στο Ενιαίο Λύκειο της περιοχής, με την οποία ήταν
αντίθετοι οι δράστες. Έτσι, τρεις 17χρονοι και ένας 16χρονος, όλοι μαθητές άλλων σχολείων, μπήκαν με την «συμπαράσταση» ενός 21χρονου στο προαύλιο για να την διακόψουν, αλλά βρήκαν αντιμέτωπους τους καταληψίες μαθητές του σχολείου που τους ζήτησαν να αποχωρήσουν επικαλούμενοι ότι είναι υπεύθυνοι για το χώρο και δεν ήθελαν να γίνουν ζημιές. 
Ακολούθησε καυγάς, κατά την διάρκεια του οποίου ένας από τους εισβολείς έβγαλε όπλο και ακούμπησε την κάνη στο μέτωπο μιας 16χρονης μαθήτριας! Τελικά, η παρέα αποχώρησε, αλλά οι καταληψίες ειδοποίησαν την Αστυνομία δίνοντας τα στοιχεία τους κι έτσι συνελήφθησαν. Μάλιστα, στα σπίτια τους βρέθηκαν το πιστόλι κρότου με το οποίο απείλησαν την μαθήτρια και μία σιδερογροθιά! 
Στη συνέχεια, συνελήφθησαν και τέσσερις γονείς ηλικίας 42, 44, 47 και 51 χρόνων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου που τους άσκησε διώξεις και τους άφησε ελεύθερους, αφού θα δικαστούν στις 2 Νοεμβρίου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.


Keywords
Τυχαία Θέματα