Εμφανίστηκε ο πρώην βουλευτής της Χ.Α που καταζητούνταν

13:24 6/10/2012 - Πηγή: 24wro
Την πρόθεση του να καταθέσει μήνυση κατά μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έκανε γνωστή ο πρώην βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής...
Νικήτας Σιώης, μετά τη λήξη της αυτόφωρης διαδικασίας για την οποία αναζητούνταν έως το απόγευμα της Παρασκευής (5/10) για απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Μιλώντας σε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA (5/10) ο πρώην βουλευτής,
και νυν μετακλητός υπάλληλος της βουλής στις Σέρρες, αφού εμμέσως παραδέχτηκε πως "κρυβόταν" για να αποφύγει το αυτόφωρο, δήλωσε συγκεκριμένα :"Τελείωσε το αυτόφωρο και θα καταθέσω και εγώ μήνυση εγώ με την πλευρά μου. Έγινε μια φασαρία και ήμουν και εγώ μπροστά και την χρέωσαν, σαν γνωστός που ήμουν εγώ ως πρώην βουλευτής ευκαιρία βρήκαν να με δώσουν" ενώ αρνήθηκε πως το μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ξυλοκοπήθηκε από παρέα Χρυσαυγιτών. "Αυτός ο τύπος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ έριξε ένα μπουκάλι σε μια παρέα, ανταπέδωσε η παρέα και είπαν πως ότι η παρά είναι της Χρυσής Αυγής" δήλωσε.
Το ένταλμα σύλληψης κατά του Νικήτα Σιώη, εκδόθηκε μετά τα βίαια γεγονότα που εξελίχθησαν το βράδυ της Τετάρτης (3/10) στο κέντρο των Σερρών μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και είχαν ως συνέπεια τον τραυματισμό του τελευταίου και τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, με τραύμα στο κεφάλι.
Συγκεκριμένα, περίπου 20 άτομα, μέλη της Χρυσής Αυγής, πέρασαν μπροστά από καφέ μπαρ όπου βρισκόταν 45χρονος μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 45χρονος επιτέθηκε φραστικά στα μέλη της Χρυσής Αυγής, ορισμένα από τα οποία του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να δεχτεί δυνατό χτύπημα στο κεφάλι.Όπως ανέφεραν οι παρόντες στο περιστατικό, πρόκειται για αντίποινα, μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν αντιεξουσιαστές το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, σε νεαρό μέλος της Χρυσής Αυγής.

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα